J. Elderink

Hoe ging ie?

Mijn ervaring is beperkt. De levering duurde wat langer dan verwacht, maar daar ben je ook afhankelijk van anderen. Het is wel goed gecommuniceerd.

Frank Michielsen

Cling On!

snelle en correcte levering

Prima uitgevoerd

prima uitgevoerd

Thor

Snelle service

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Dat ging prima. Geen verrassingen met ’toch niet op voorraad’. Gewoon de volgende dag in huis. Zo hoort het.

Service en product zelf

Service goed. Snel en correct : meteen een bevestiging van de bestelling en snel geleverd. Het product zelf(telefoon), ik had iets betere kwaliteit verwacht gezien de prijs. Min punt vind ik het... Service goed. Snel en correct : meteen een bevestiging van de bestelling en snel geleverd. Het product zelf(telefoon), ik had iets betere kwaliteit verwacht gezien de prijs. Min punt vind ik het goedkope geluid (de beltoon) en volume als je de headset op hebt. Volgens mij alleen te regelen op het toestel en dan staat hij nog te hard voor mij. Ik neem nog even contact op hierover.

de boer

Orchid telefoon

toen het toestel weer leverbaar was, is de bestelling en levering vlot verlopen

Beoordeling vitalitools

Ik heb inmiddels een paar aan kopen gedaan ter afscherming van mijn huis. Ik krijg telkens deskundig antwoord op mijn vragen.

Uitstekend

Prima service, netjes na enige tijd een mail ontvangen dat de produkten weer geleverd konden worden.
Na bestelling super snelle levering van 1 dag!

F.H. Boogaard-Treur

Goede service

Nadat wij een Orchid 8610 duo ontvingen viel mij op dat we beter een Orchid 8620 duo hadden kunnen bestellen. Dat was geen probleem. Alleen het basisstation moest worden omgeruild.
Fijn, dat...
Fijn, dat dit zonder problemen kon worden opgelost.

C.A. Vis

Prima en snel!!!

Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets bij u besteld heb. Prima verzorgd en goed verpakt.
Snel bezorgd.