Connie Vroegop

Staat altijd open voor suggesties.
Heel prettig en goed.

Kan goed luisteren en heeft oprechte belangstelling.
Goede kennis van producten.

Joost Steenbeek

Heel plezierig persoonlijk contact. Men is goed geïnformeerd en het pakket werd razendsnel opgestuurd. Ook de borg werd snel weer terugbetaald.

Snelheid!

Slechte product omschrijving zorgt er voor dat je product moet terug sturen op eigen kosten.
Producten die terug zijn gestuurd maar geactiveerd worden vrolijk naar de volgende klant gestuurd.

Snel geld terug

Reactie Vitalitools.nl:

Het eenvoudige plug&play product met app was helaas niet aan te passen aan een eigen server omgeving. Extra opmerking bij product geplaatst maar volgend ons is dat vrij logisch.
De 2de was...
De 2de was ook nog niet eerder gebruikt, was anders natuurlijk ook makkelijk op te lossen geweest als het werkelijk een issue was, maar was al niet meer nodig.
Succes met zoeken naar een passende oplossing.

Snelle levering goede service

Fredriksen

Na telefonisch contact een duidelijke uitleg en een snelle levering. Pakket werdt bijna direct verzonden en dag erop geleverd

Snelle levering,duidelijke uitleg

Birgit Flug

Uitstekende service mbt levering en info

fijn materiaal

Mevr. K. van den Brink

Goede service!

De demping werkt en de kleding zit prima

Goede, snelle en vriendelijke service

Goede, snelle en vriendelijke service. En de producten doen wat ervan beloofd wordt.

Betrouwbare informatie.

mariken van der most

Toen ik weer eens in de buurt was kon ik na een belletje direct een lapje stof komen halen.

ruime keuze