Prettig zaken mee te doen, goed advies, prettig meedenken.

Behulpzaam, expertise, meedenken.

Johan Bastiaan-Net

Al reeds verschillende jaren kopen we afscherm materialen bij Vitalitools. Daarbij zijn we door Wim nog nooit teleur gesteld!

Kennis van zaken, service gerichtheid en klant vriendelijkheid

Gert Vogelaar

Ondanks het bestellen van het verkeerde product, heeft iemand bij uw bedrijf rourtinematig het juiste product gestuurd, mij op de hoogte gesteld en het in dit geval teveel betaalde bedrag... Ondanks het bestellen van het verkeerde product, heeft iemand bij uw bedrijf rourtinematig het juiste product gestuurd, mij op de hoogte gesteld en het in dit geval teveel betaalde bedrag teruggestortt. Kijk dat is heel professioneel en sympathiek opgelost

C Berghuis

Terugkerende klant die zich goed geadviseerd en goed geholpen voelt. Correct, vakkundig, eerlijk en behulpzaam bedrijf die ergens voor staat! Hard nodig bij de vanwege licentie-geld wegkijkende... Terugkerende klant die zich goed geadviseerd en goed geholpen voelt. Correct, vakkundig, eerlijk en behulpzaam bedrijf die ergens voor staat! Hard nodig bij de vanwege licentie-geld wegkijkende overheid en schandalige uitbreiding van 5G, dé asbest van de 21e eeuw.

Goed advies, goed geholpen, snelle service

R vd B

Zeer goed! Snelle levering, persoonlijke aandacht.

Producten die echt helpen/werken!

M.J. van Maanen

Duidelijke we site.

TM Dijkstra

Heb een meter besteld. Goed produkt. zijn geeld waard. Goede ervaring.

snel, correct

J.v.d.Berg.

Al jarenlang tevreden klant.

Goede informatie en service.

Chinta M.L.Koster

Zie hierboven gemeld.

keurig duidelijke advies voor ik de aankoop deed.

Jos

Betrouwbaar, prettige ervaring

Goede service, goed advies, snelle reacties en levering