Heb pas de muts ontvangen maar mijn hoofpijn is al minder

Hilaire Vanhove

Alles wat ik tot nu toe gedaan en gevraagd en gekocht heb voldoen aan de gestelde eisen maar voor mij werkten sommige producten niet volgens de verwachting omdat ik met andere problemen wordt... Alles wat ik tot nu toe gedaan en gevraagd en gekocht heb voldoen aan de gestelde eisen maar voor mij werkten sommige producten niet volgens de verwachting omdat ik met andere problemen wordt gekonfrontreed word.

Ja,de met kennis van zaken besproken problemen met Wim,waarin ik het volste vertrouwen heb.

Akif

Ervaringen zijn positief. Sterk aan te bevelen.

Duidelijke en informatieve website. Veel aanbod op dit specialistisch gebied. Vriendelijk telefonisch contact. Levering volgens afspraak.

Mooi product ontvangen.

Lange levertijd

neen

Marcel

Meetset besteld, deze werd vlot geleverd en vragen werden snel en goed beantwoord.

Ruime keuze uit verschillende meet apparatuur. Bij vragen wordt er snel en kundig gereageerd. Zeer tevreden.

D. Heinze

Snel binnen gekomen produkten, aardig en behulpzaam aan de telefoon, veel uitleg als je belt. prima services.

Wim wil altijd graag iets uitleggen over zijn producten, welke vraag je ook hebt, hij heeft veel kennis van zaken!

W.H. van der Meer

Er was mogelijk een defect apparaat ontvangen. Vitalitools zocht contact met uitleg wat er mogelijk verkeerd was aan het meetapparaat. Het bleek dat we het juiste artikel hadden ontvangen zonder... Er was mogelijk een defect apparaat ontvangen. Vitalitools zocht contact met uitleg wat er mogelijk verkeerd was aan het meetapparaat. Het bleek dat we het juiste artikel hadden ontvangen zonder defect.

We konden alle producten die we wilden hebben om ons kantoor stralingsarm te maken makkelijk bestellen en binnen een dag na bestellen ontvangen.

Prima! Prettig en betrouwbaar!

Snelle levering, keurig verpakt.

Vlotte afhandeling van bestelling

Dineke Breukers

Positief makkelijk vindbaar product snel toegezonden

goede service