Hilde Mattes

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen, ook mijn eerdere telefoon (Orchid) was van Vitalitools.

Zeer snelle levering van het bestelde product!

Snelle vervanging bij een defect apparaat

goede service

Kristie Gloudemans

Meermaals een bestelling gedaan bij Vitalitools en erg tevreden over de service, levertijden (1 dag) en communicatie.

Servicegericht, persoonlijke benadering. Bereid tot meedenken zonder dat dit meteen tot aanschaf leidt. Snelle levering, belt snel terug bij het achterlaten van een bericht. Goede service.

Elly van den Berg - van Klinken

Duidelijke website, goed materiaal

Wim Kools

Vriendelijke voorlichting.
Wel jammer dat er geen bouwbiologen aan verbonden zijn die je nog meer technische info kunnen geven en die je eigen persoonlijke woonsituatie kunnen checken.

SmartGreenScans

Uitstekende service.

Competent.

Laagland Technisch Advies

Snel en correct

Voldoende documentatie om een goede keus te maken

J.P.

Ik had een pot afschermingsverf besteld en ook bijbehorende aardingsband 2 stuks EB2, maar ik kreeg er maar 1 geleverd. Maar de heer Fleuren stuurde mij voordat ik de zending geleverd kreeg... Ik had een pot afschermingsverf besteld en ook bijbehorende aardingsband 2 stuks EB2, maar ik kreeg er maar 1 geleverd. Maar de heer Fleuren stuurde mij voordat ik de zending geleverd kreeg dezelfde avond al een e-mailtje dat hij waarschijnlijk een foutje gemaakt had door er maar 1 te sturen. Na de levering gecheckt te hebben bleek dat ook het geval te zijn. Dus ik heb direct geantwoord dat dit inderdaad het geval was. En ik heb de belofte gekregen dat hij de aardingsband per post toe zou sturen in een envelop. Dus proactief en heel fijn dat het zo snel word opgelost.

Zeer duidelijke website met veel uitleg en informatie over de aan te schaffen produkten. Zo uitgebreid geïnformeerd worden is een zegen en ook nodig om een goede keus te maken bij deze vaak... Zeer duidelijke website met veel uitleg en informatie over de aan te schaffen produkten. Zo uitgebreid geïnformeerd worden is een zegen en ook nodig om een goede keus te maken bij deze vaak ingewikkelde materie.
Zo degelijk als deze website in elkaar zit zijn er niet veel. Heel duidelijk en informatief.
verder een snelle levering als je iets besteld. Maandagavond besteld en woensdagavond in huis.
Niets op aan te merken. Helemaal goed.

Thermometer zou volgende dag bezorgd worden. Track aan trace beloofden drie dagen dat de bezorger onderweg was, voordat het pakketje gewoon door de brievenbus werd bezorgd. Bij navraag het antwoord:... Thermometer zou volgende dag bezorgd worden. Track aan trace beloofden drie dagen dat de bezorger onderweg was, voordat het pakketje gewoon door de brievenbus werd bezorgd. Bij navraag het antwoord: 'O, er blijft weleens vaker wat hangen.' Nou, beloof dan niet dat een bestelling de volgende dag wordt bezorgd.
Dan kom de thermometer eindelijk, en dan blijkt het een ondeugdelijk standaarden te hebben. Als je het wilt uitzetten, valt het eruit en ook het dekseltje van de batterij.

Neu.

Snelle actie