Goede uitleg van het product

Duidelijke omschrijving van producten

Dick

Goede productinformatie, snelle levering. Het geleverde product voldoet tot op heden uitstekend.

Mijn indruk: breed assortiment professionele meetapparatuur.

Alice en Peter Lentjes

Er valt niet zo veel te verbeteren:) de service zowel de leversnelheid is perfect.

Zoals altijd enorm goede service en snelheid van leveren.

Goed advies rondom de aankoop van een stralingsarme telefoon

persoonlijke aandacht bij de aankoop

Ik heb mij als veel vragende consument opgesteld naar Vitalitools.nl Desondanks dezelfde dag nog een keurige reactie ontvangen, waarbij ècht werd meegedacht in een goede oplossing. Uitstekende... Ik heb mij als veel vragende consument opgesteld naar Vitalitools.nl Desondanks dezelfde dag nog een keurige reactie ontvangen, waarbij ècht werd meegedacht in een goede oplossing. Uitstekende dienstverlening!

Mee willen denken, snel antwoord, correct en vriendelijk

P. klitsie

Het is jammer dat wij op de retourzendingsmelding van donderdag 6 juni nog geen antwoord
hebben ontvangen, order-1815560 wilden wij omwisselen voor order -1815596. Beiden zijn betaald, de Wöhler cdl 210 willen wij terugsturen. Graag instructies hierover.
Met vridendelijke groet,
P. Klitsie

Woestijn

Prima producten snelle en veilige levering

Snel geleverd en goed verpakt

Behulpzaam, vriendelijk.

Service! Het idee dat je hulp kunt krijgen als het zelf even niet lukt, is heel geruststellend. Dan durf ik het wel aan om zelf een router te plaatsen al ben ik dan een leek! De handleiding was... Service! Het idee dat je hulp kunt krijgen als het zelf even niet lukt, is heel geruststellend. Dan durf ik het wel aan om zelf een router te plaatsen al ben ik dan een leek! De handleiding was trouwens ook heel goed te volgen.

Zeer goed.

Zeer snelle en goede afhandeling van de bestelling.