Alleen maar goede ervaringen!

Heel ruime sortering van producten.
Producten van goede tot zeer goede kwaliteit.
Goed en eerlijk advies.
Goede service.

Koen Schuijl Handelsonderneming

Ik heb geen contact gehad , dus kan het moeilijk beoordelen.

Website was duidelijk

Kris

Verzendkosten aan de hoge kant.

Goede ervaring, alleen zat er niets in verpakking zodat ik wel twijfel of het al eerder gebruikt is geweest. Had toch plastiekjes rond de onderdelen van de stralingsmeter verwacht maar alles zat los... Goede ervaring, alleen zat er niets in verpakking zodat ik wel twijfel of het al eerder gebruikt is geweest. Had toch plastiekjes rond de onderdelen van de stralingsmeter verwacht maar alles zat los in een koffer. Ook rond de koffer zat geen plastiek noch karton. Dat is wel jammer.

Goede informatie, duidelijke site, snelle levering.

Goede terugkoppeling met track&trace

netjes verpakt en snel geleverd

Snelle bezorging en mooi product.

Snelle bezorging en mooi product.

J. Pieters

Goede service van Vitalitools dus. Helaas ben ik echter niet tevreden over de werkwijze van de feedback-compagny, dus jammer dat Vitalitools daar mee samen werkt. De feedback-compagny is namelijk... Goede service van Vitalitools dus. Helaas ben ik echter niet tevreden over de werkwijze van de feedback-compagny, dus jammer dat Vitalitools daar mee samen werkt. De feedback-compagny is namelijk een bedrijf dat minder rooskleurige berichten lang vast houd, zodat internet bezoekers die niet te zien krijgen, waardoor onjuiste afspiegeling van reviews ontstaat. Ongetwijfeld zal deze tekst ook wel door dit bedrijf verwijderd worden.

Wim Fleuren van Vitalitools biedt veel service. Ik heb een blouse gekocht. De afbeeldingen waren eerst niet duidelijk, toen heeft hij ze vervangen, zodat het wel duidelijk was, en ik een goede keuze... Wim Fleuren van Vitalitools biedt veel service. Ik heb een blouse gekocht. De afbeeldingen waren eerst niet duidelijk, toen heeft hij ze vervangen, zodat het wel duidelijk was, en ik een goede keuze kon maken. Ook had ik haast bij de bestelling, en heeft Wim zich extra en met succes ingezet, zodat ik de blouse op tijd in huis had.

W.Leise Catering

Doed

l.Schutte

We hadden een binnen/buiten thermometer besteld zeer goed leesbaar
perfect

snelle levering
geen opmerkingen

Marc Junemann

Heel erg klantenvriendelijk en behulpzaam
Veel kennis over de producten die worden verkocht

goede service / snelle afhandeling / betrouwbare producten