Bedrijf opgebeld met een vraag. Ik kreeg direct de persoon aan de lijn die mijn vraag kon beantwoorden en mij verder kon helpen. vervolgens heb ik via de website een product besteld.

Nuchter advies in een bedrijfstak die erg met het sentiment van de potentiële klant op de loop kan gaan. Komt betrouwbaar over: meten is weten.

M. van Oers

Telefonisch goed bereikbaar

Foppe van der Velde van Jorritsma Bouw

zeer meedekend bedrijf

Het was niet makkelijk om `ondermatten` direct te vinden op de website.
Het was niet makkelijk om `ondermatten` direct te vinden op de website.
Het bestelformulier heeft geen aankruis-hokje om aan te geven dat je de bestelling wilt afhalen op een afhaalpunt. Ik moest het afhaalpunt opvoeren als verzendadres. Dat heb ik gedaan door als Voornaam in te vullen 'Primera ' en als Achternaam `PostNL Afhaalpunt`. Dit kan verbeterd worden!
Bij de bevestiging van de bestelling staat in de email dat ik een email zal krijgen met track-and-trace informatiue maar die heb ik nog niet ontvangen.

Veel keuze in afschermende materialen, en ieder materiaal is goed gedocumenteerd met technische gegevens en toepassing. .

Jeroen

Uiterst positief.

Vriendelijkheid, knowhow, uitstekende service en niet minder prettig; ook bereikbaar na aanschaf van een product wanneer er nog vragen blijken te zijn.

E. Rijken

Ik heb een aantal producten gekocht. Ik kreeg goede informatie, er werd de tijd voor me genomen en alles werd snel opgestuurd.

meedenken en goede service

Cok Verduijn

Informatie per telefoon ontvangen en bestelling geplaatst. Wij wilden de rollen stralingsgaas snel hebben ivm werkzaamheden aannemer en de volgende dag, met enige bijbetaling voor de urgente... Informatie per telefoon ontvangen en bestelling geplaatst. Wij wilden de rollen stralingsgaas snel hebben ivm werkzaamheden aannemer en de volgende dag, met enige bijbetaling voor de urgente levering, alles ontvangen.

Geschikte materialen om je huis tegen straling van zendmasten te beschermen

Prima, Wim heeft veel kennis over de producten.

Het persoonlijke advies van Wim, per mail of telefoon.

Jeroen

Altijd kundig en vriendelijk geholpen, bestellingen snel ontvangen.

Al jaren bestellen we bij Vitalitools, naar grote tevredenheid.
Advies is naar onze ervaring kundig, materialen uitstekend en zeker zo de service en vriendelijkheid!