Prima service

Snelle reactie en hulp bij bestellingen en levering.

LCJ Ozga

Zie bovenstaand

Pas een keer iets besteld tot voller tevredenheid

Positief

Goede producten die de belofte waarmaken.

Mijn ervaring met andere winkels die produkten verkopen om je te beschermen tegen EMV is dat ze vooral commercieel te werk gaan en veel geld aan je willen verdienen. Bij Vitalitools staat het... Mijn ervaring met andere winkels die produkten verkopen om je te beschermen tegen EMV is dat ze vooral commercieel te werk gaan en veel geld aan je willen verdienen. Bij Vitalitools staat het welzijn van de klant centraal. Bovendien verkoopt Vitalitools produkten die echt beschermen. Andere produkten bij andere verkopers kosten alleen maar heel veel geld en dan werken ze nog niet.

De webshop-eigenaar neemt alle tijd om je goed en volledig te informeren, en doet dit op zeer integere wijze.

Goede communicatie en hulp. Snelle verzending, goed artikel.

Marij

Jammer dat er geen grotere maten bestaan, nou moet ik zelf kleding naaien, helaas kan dit nog niet want de stof is niet leverbaar, in voorraad.
de muts die ik kocht is erg krap, helaas maar in...
de muts die ik kocht is erg krap, helaas maar in 1 maat
ook de sjaal is vrij kort, mag zeker 2 meter zijn, een idee voor iets nieuws?!

snelle levering

Hans Huisman

Nadat product niet meer op voorraad was, werd ik keurig geïnformeerd toen dit weer het geval was.

snelheid van levering

mark

Super tevreden over Vitalitools,snelle levering en goede omschrijvingen op de site.Alles werkt perfect .Gelukkig heb ik Vitalitools gevonden maakt mijn werk en huis omgeving stuk dragelijker.

zeer kundig advies over welke producten je moet gebruiken .Snelle reactie op vragen en je krijgt meteen het juiste advies.

jos boons

Goede informatie en correcte levering

Ik heb bij een vorige keur gebeld omdat een artikel niet meer voorradig was. Ik kreeg een keurige uitleg waarom en welk artikel hier het beste voor in aanmerking kwam.

persoonlijke aandacht