Er werd geleverd wat ik heb besteld op de verwachte tijd, dat is conform de normale verwachting.

op basis van 1 bestelling kan ik dat niet beoordelen.

Rob Bleumink

Uitstekend

Komen hun afspraken na en laten stap voor stap zien wat je kan verwachten tussen bestelling en levering

Prettig contact met vakkundige leiding

goede advisering, vlotte en soepele afhandeling

Angelique

Informatief en snelle service

Vriendelijk en servicegericht

Rene Mossel

Komt betrouwbaar over en wat ik positief vond bij de aanschaf van de stralingarme router is dat er een beschrijving bijzat met de kleine handiger tips bij opstart. In het begin deed de router het... Komt betrouwbaar over en wat ik positief vond bij de aanschaf van de stralingarme router is dat er een beschrijving bijzat met de kleine handiger tips bij opstart. In het begin deed de router het slecht, maar toen ik een paar beschreven instellingen veranderde werkt de router goed. De brief met tips heeft er voor gezorgd dat ik de router niet terug gestuurd heb

Edith van der meulen

Goed en vlugge service ik, ben tevreden. ook vlugge bezorging van de post.

Verder dank je wel.
Tot nu toe heb ik niets gevonden wat voldoende helpt ik hoop dat wel zo is. Goed en vlugge service ik, ben tevreden. ook vlugge bezorging van de post.

Verder dank je wel.
Tot nu toe heb ik niets gevonden wat voldoende helpt ik hoop dat wel zo is.
Het is erg moeilijk te leven in de wereld met E HS

Ik heb een tshirt en schort gekocht en heb die enkle keren aan gedaan.
Maar ik wil eerst eens goed kijken en voelen of het voldoende is.
Zijn er nog andere zaken waar je straling...
Ik heb een tshirt en schort gekocht en heb die enkle keren aan gedaan.
Maar ik wil eerst eens goed kijken en voelen of het voldoende is.
Zijn er nog andere zaken waar je straling werende kleding kan vinden ik kan niks vinden

Snelle levering . Bestelling verliep wel moeizaam indien je niet online betaalt .

duidelijke uitleg bij de meeste produkten

Ik heb een product besteld, en ik heb het gekregen. Meer kan ik er echt niet over zeggen. Elk bedrijf vraagt tegenwoordig om een terugkoppeling en het enige dat je vaak kunt zeggen is: ja ik heb het... Ik heb een product besteld, en ik heb het gekregen. Meer kan ik er echt niet over zeggen. Elk bedrijf vraagt tegenwoordig om een terugkoppeling en het enige dat je vaak kunt zeggen is: ja ik heb het besteld en ja ik heb het gekregen. Bij deze dus. En ja ik ga nog een keer iets bestellen, dus ik ben tevreden.

Marjan

Prima. Snelle afhandeling

Jazeker. Eerst een goed informatief telefoongesprek vervolgens werden de spullen zeer snel opgestuurd.

Ellen

Snelle ontvangst van bestelde producten en goed advies bij telefonisch contact