Professor Grunschnabel B.V.

Vlotte afhandeling en medewerking.
niks u kunt het opgeven via de webshop.

De medewerking van het bedrijf

Marjon van Dorst

Al hee vaak iets gekocht, en altijd alles correct

Retseem

Goed verpakt en snel in huis.

Precies wat dit bedrijf zegt over dit produkt is waar. Prima!

J.Wind

Bij de betaling ging iets mis, contact opgenomen en heel snel teruggebeld. Alles bleek goed gegaan te zijn en de volgende dag werd mijn artikel geleverd, top!

Duidelijke website en aankoop en snelle correcte levering.

Tot nu toe goede ervaring. Levering zeer snel en ziet er verzorgd uit

Prima ervaring

Snel en goed

de Boer

Snelle levering!

HAGOR Bedrijfsadvies

Door de jaren heen altijd correct behandeld en de materialen kunnen vinden die ik zocht.

Goede service met breed assortiment.

Bij het installeren, lukte het niet direct. Toen heb ik gebeld met mijn smartphone en die meneer hielp me zo om het euvel te ontdekken. Slecht stopcontact. Was direct opgelost toen hij in een... Bij het installeren, lukte het niet direct. Toen heb ik gebeld met mijn smartphone en die meneer hielp me zo om het euvel te ontdekken. Slecht stopcontact. Was direct opgelost toen hij in een rechtstreeks stopcontact werd geplugd.

Zeer vlotte levering van Gigaset 530.
Eco-stand reeds ingesteld.
Vriendelijke hulp bij telefonische vragen. Doet ook de moeite om te kijken of wat je wil inderdaad op voorraad is.

Bob

We zijn zowel via internet als in de winkel al diverse keren uitstekend geholpen en van advies voorzien.
Mede dank zij het huren van een stralingsmeter hebben we meer inzicht gekregen in de straling (meer dan het maximum weer te geven 1999 µW/m²) in de slaapkamer en in de voorkamer dank zij een "fijne" UMTS mast met meerdere 4G zenders op circa 150 meter van ons huis. Samen gekeken naar de (on)mogelijkheden en we hebben flinke resultaten.
We hebben overigens ook ontdekt dat moderne dubbelglas ramen H++ met UV coating ook al een flink stuk straling tegen houden dus we hebben omdat het niet anders kan maar de oude deur en raam vervangen. Dat in combinatie met speciaal vitragedoek en Biologa Adamantan 003 aan de buitenkant van de voorgevel met daarvoor wat kleine coniferen (die ook flink wat straling blijken tegen te houden) nu minder dan 0,0010 µW/m²

Hebben veel kennis in huis en delen die graag en goed met je.
Goede producten en veel keus.
Reageren snel en met kennis van zaken.
Denken met je mee en geven prima adviezen.