AYS

Zonder persoonlijk contact is dit moeilijk te beoordelen.
Deze vraag is onrelevant als er via de website zaken wordt gedaan.

Op tijd geleverd.

Rolf

Zeer positief

Vitalitools geeft goede persoonlijke informatie. Prijsstelling is goed.

Ricarda

Het stralingswerende shirt dat ik had gekocht werkt echt! Ik werkte vlak naast een UMTS mast, op maar ongeveer 15 meter afstand. Ik had er veel last van (verkrampte nekspieren en slecht slapen).... Het stralingswerende shirt dat ik had gekocht werkt echt! Ik werkte vlak naast een UMTS mast, op maar ongeveer 15 meter afstand. Ik had er veel last van (verkrampte nekspieren en slecht slapen). Nadat ik gelijk aan het begin van de volgende keer dat ik er moest werken het shirt had aangedaan had ik er helemaal geen last meer van. Ondanks dat alleen mijn romp beschermd was. De belofte over het product (99% dichtheid) komt overeen met mijn ervaring.

De service - ik telefoneerde eerst voor de daadwerkelijke bestelling - was goed. Er werd goed geluisterd, want ' ongevraagd' kreeg ik naast de bestelde producten een stukje stof waarover ik had gebeld meegestuurd als voorbeeld.

- kwalitatief hoogstaande producten
- goeie service

Van Hoof Evelien

Als je een vraag hebt per mail, krijg je zeer snel een uitgebreid antwoord. Je bent geen nummer, persoonlijke behandeling. Gemakkelijk om iets te bestellen, snelle en correcte levering.

Gemakkelijke website.
Zeer klantvriendelijk.
Uitgebreide informatie, eventueel extra uitgelegd in een extra mail.
Snelle levering.
Gemakkelijk en veilig om te betalen via...
Gemakkelijke website.
Zeer klantvriendelijk.
Uitgebreide informatie, eventueel extra uitgelegd in een extra mail.
Snelle levering.
Gemakkelijk en veilig om te betalen via internet.
Kwaliteit.

Peter

Zeer goed, al meerdere malen besteld

Altijd goed advies

Prima. Werd snel geholpen met goed advies. Ondanks de storing op we site de dag erna meteen levering van mijn bestelling.

Rustige, duidelijke uitleg aan de telefoon, deskundig advies

Gerard Tijs

Gemakkelijk en veilig bestellen.

Prettige website en goede service.

Bestellingen die zijn gedaan, kwamen naar tevredenheid overeen met de verwachting

snelle levering

Ellen

Prima.

Snelle levering, goede website

I.Franssen

Stralingarme telefoon gekocht. Goed advies gekregen.

Zeer snelle levering