In één woord, Prima!

Joha

Duidelijke website. Goed product geleverd voldoet aan de fabrikant specificaties tegen een lage prijs.

Snelle levering, juiste product

Zie boven

Met wat voor vragen ik ook kom, er wordt net zo lang nagedacht en gezocht naar een oplossing die voor mij geschikt is.

De hele goede service is top.

Nathanja Wiersma

Stralingswerende stof besteld

Persoonlijk advies, goede kennis van zaken.

Marian

Geweldige vlotte en nette service

snel, vriendelijk

Na wat digitale problemen met registreren (wachtwoord) en adresvermelding (toevoeging letter achter huisnr)
werd de bestelling de volgende dag afgeleverd. Dect-telefoons waren geheel...
werd de bestelling de volgende dag afgeleverd. Dect-telefoons waren geheel gebruiksklaar ingesteld -> super.

Als er iets mis is of niet klopt, wordt er prompt op gereageerd en zo snel als mogelijk bekeken/onderzocht. . Er komt ook snel een berichtje wat er aan wordt gedaan. Je hebt 't gevoel dat je... Als er iets mis is of niet klopt, wordt er prompt op gereageerd en zo snel als mogelijk bekeken/onderzocht. . Er komt ook snel een berichtje wat er aan wordt gedaan. Je hebt 't gevoel dat je probleem serieus wordt genomen.

Hannah Schoonderwoerd

De andere dag werd m'n pakje al bezorgd .
s'Avonds gelijk de bestelde beeldschermbril gebruikt .
Wat een uitkomst voor me ; geen stress meer op m'n ogen !
Dank u wel !

Zeer snelle bezorging en zeer goed verpakt !

Snelle levering, vriendelijke service en er wordt goed meegedacht!

Goed, ik zat enorm omhoog toen mn tel het niet meer deed. Ik had hem de volgende dag al en toen ik m moest had ik daar absoluut geen tijd voor en telefonisch werd ik even geholpen hoe ik m moest... Goed, ik zat enorm omhoog toen mn tel het niet meer deed. Ik had hem de volgende dag al en toen ik m moest had ik daar absoluut geen tijd voor en telefonisch werd ik even geholpen hoe ik m moest installeren. Heel fijn!!!

Ik werd aardig en adequaat geholpen!