J.M.W. Mavromichalis.

We zijn al enkele jaren zeer tevreden gebruikers van de meetapparatuur voor o.a. straling en luchtkwaliteit.
Ook een duidelijke informatieve website met betrouwbare informatie en uitstekende voorwaarden.

Zeer tevreden over de telefonische service daar door hebben we nog extra opties kunnen krijgen bij onze bestelling.

Prima service!

Wij zijn bijna 10 jaar lang tevreden klanten. Klantvriendelijk, deskundig advies, duidelijke informatie op de website en snelle levering.

g.engels

Kort en krachtig Goed

Er wordt met je meegedacht om tot een juiste aanschaf te komen

goede service

Service

Goed advies gekregen over stralingswerend textiel(HF) en afscherming van LF-velden! Prima

Coolen

Zoeken naar juiste meetapparatuur

Wenselijk een korte introductie naar relatie tussen mogelijke klachten, type en toelaatbare straling en benodigde meetapparatuur.

FO-KUS

Levering ECO-DECT

Vlotte levering en de instellingen voor activeren van de ECO-DECT konden door Vitalitools worden gedaan!!

Lieda Meester

Goede persoonlijke aandacht en service

Het pakketje werd snel en goed verpakt opgestuurd. Het bleek de verkeerde wekker te zijn. Fijn mailcontact daarover gehad en gelijk de goede werd opgestuurd. Daarin een sticker met antwoordnummer om... Het pakketje werd snel en goed verpakt opgestuurd. Het bleek de verkeerde wekker te zijn. Fijn mailcontact daarover gehad en gelijk de goede werd opgestuurd. Daarin een sticker met antwoordnummer om de verkeerde weer terug te sturen. Prima service en klantgericht.

Henk Van Lavieren

GOX 100-T

snel en complet geleverd. prima verpakt. Goede prijs.

AEV Eco Idealist

(Bewerkt)

Duurzaam inzetbaar

Positief en zeer hulpvaardig in het komen tot een oplossing.
Geeft het gevoel van No Cure No Pay.