Francis

Vlot en snelle service

Pluspunten

Kwaliteit

Andre Dickmann

Ik heb goede ervaringen met de winkel en vind het loyalty punten programma prettig.

Pluspunten

Bestelling snel bezorgd via envelop die door de brievenbus past.

johan hooghe

Moeilijke betalingservaring uit België. Kortingsysteem niet duidelijk. Soms als postbusverplakking omschreven wordt als groter pakje pas enkele dagen geleverd

Pluspunten

Vlugge reactie bij een vraag. Goede omschrijving van de artikelen.

Ineke

Snelle levering en goede chatservice met iemand die met je meedenkt en adviseert.

Pluspunten

Prima advies ontvangen.

Pieter van Zanten

Goede ervaring

Pluspunten

Levering was correct

Eric van derHorst

Product OK, site werkt niet goed: als afleveradres anders is dan factuuradres, wordt dat niet meegenomen. Nu al 2x levering op factuuradres!

myra

Makkelijk en overzichtelijk bestellen, snelle levering

duidelijke site
mooi aanbiedingen

jessica eggenhuizen

Goede prijs! Snelle levering. Super zonder bezorgkosten. Erg prettig.

Pluspunten

Goede prijs en gratis verzending.

Anita

Geweldige site en snelle levering. Echter....het brievenbuspakketje met mijn bestelling met de brievenbusblisters van de multivitamines was door PostNL opengemaakt en gecontroleerd. Bij ontvangst... Geweldige site en snelle levering. Echter....het brievenbuspakketje met mijn bestelling met de brievenbusblisters van de multivitamines was door PostNL opengemaakt en gecontroleerd. Bij ontvangst kon ik mij dat goed voorstellen want de ruimte in de blisters was niet opgevuld, zodat het pakketje flink rammelde door alle losse tabletjes. Wellicht is het een idee om deze ruimte op te vullen, zoals we dat ook bij glazen verpakkingen wel zien.