Andere oefeningen en aanpak dan alle andere fysiotherapeuten, gevoel weer iets nieuws te proberen.
Ik ben goed geholpen
Luistert goed, legt goed uit, neemt serieus, is vakkundig, geeft oefeningen mee, maakt niet meer afspraken dan nodig,
Verkeerde diagnose gesteld. Behandeling niet bijgedragen aan herstel
Jos den Hartog
René Gubbels heeft mij na ruim twee jaar pijn in mijn gehele bovenlichaam door middel van enkele behandelingen volledig afgeholpen van die pijnen. En het ging om diverse gebieden, van schouder, tot...René Gubbels heeft mij na ruim twee jaar pijn in mijn gehele bovenlichaam door middel van enkele behandelingen volledig afgeholpen van die pijnen. En het ging om diverse gebieden, van schouder, tot nek tot ruggenwervels en ribben. Toen ik begon kon ik me "niet bewegen" zoals mijn ervaring was en zoals hij ook beaamde. Na het traject ben ik volledig mobiel maar nog beter: PIJNVRIJ voor het eerst in jaren. Ik raad iedereen aan bij René te gaan; Hij is een super manueel therapeut!
Tineke Mostert
Zie alle vragen hiervoor
Zeer deskundig, vriendelijk, in korte tijd wordt er veel bereikt.