Het is wat omslachtig om het ergens anders te laten ontwerpen dan naar jullie toe om het te maken , maar het eind resultaat is boven verwachting het verzenden de betaling zeer goed geregeld!
Hub Janssen
Levering zou iets sneller kunnen, maar het is verder prima en betrouwbaar afgeleverd.
Makkelijk te bereiken Goed advies
p mingels
Erg tevreden over het product, maar zeker ook de levering. Ik werd keurig gebeld door de chauffeur en heb hem gevraagd de spullen in de tuin achter de heg te leggen gewoon super !! een...Erg tevreden over het product, maar zeker ook de levering. Ik werd keurig gebeld door de chauffeur en heb hem gevraagd de spullen in de tuin achter de heg te leggen gewoon super !! een pluim voor die meneer
Snelle heldere communicatie
Tanja
Ik had nog een aantal vragen en heb hier goed en snel antwoord op gekregen. In overleg is de vlaggenmast een dag eerder bezorgd. Dit is allemaal volgens afspraak gegaan. Helemaal tevreden!