G Huls

Twee weken geleden een mast besteld voor mijn vader. De mast werd geleverd door een zeer klant vriendelijke chauffeur en heeft hem op de plaats gelegd die hij aangaf. Heb zelf de mast geplaatst,... Twee weken geleden een mast besteld voor mijn vader. De mast werd geleverd door een zeer klant vriendelijke chauffeur en heeft hem op de plaats gelegd die hij aangaf. Heb zelf de mast geplaatst, middels de bijgevoegde instructie, en tijdens het plaatsen dacht ik van "die wil ik ook". Inmiddels heb ik vandaag ook mijn mast ontvangen en wederom door een zeer klantvriendelijke chauffeur. ( een pluimpje voor het transportbedrijf is wel gepast )

Hanse

Geleverd volgens afspraak!!!

Tanja

Goede spullen, snelle levering

Hilde

Betaalbare mast, top service, goede info

Snelle levering en goede service. Had per abuis iets dubbel besteld. Daar werd keurig contact over opgenomen en vervolgens recht gezet.

Vlaggenset Nederland Luxe besteld bij vlaggenmasten.nl
Ervaringen:
- bestelling/levering (snelheid/kwaliteit) goed
- product. Kijkend naar het geleverde product
--> vlaggenstok/aluminum, NL vlag, wimpel (kwaliteit) goed
--> clips voor half stok vlaggen, materiaal plastic . Nog niet gebruikt, maar met een 'luxe pakket' waren de verwachtingen anders goed met een min
---> vlaggenstokhouder, aluminium (kwaliteit) slecht. bestaat uit een samenstelt onderdelen die niet mooi (scheef) aan elkaar bevestigd zijn. Met een vijl 10 minuten bezig geweest en het resultaat is nu goed.

De omschrijving 'luxe' schept verwachtingen, graag - voor toekomstige klanten - aanpassen en/of voorzien van duidelijke foto's van het product.

Overal beoordeling redelijk goed

Martino

Met 3 buren 3 masten besteld. Prima kwaliteit. Levering duurde langer dan verwacht.

Reactie Vlaggenmasten Nederland:

Helaas zijn de levertijden in de "geslaagd" periode inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Echter zijn er zoveel bestellingen geplaatst in deze periode dat we niet alle vlaggenmasten... Helaas zijn de levertijden in de "geslaagd" periode inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Echter zijn er zoveel bestellingen geplaatst in deze periode dat we niet alle vlaggenmasten binnen 2 a 3 werkdagen hebben weg gekregen.
Goed te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit. Wij wensen u veel plezier met de vlaggenmasten.

Het liep allemaal prima! Alleen jammer dat de bezorgdienst maar een korte periode heeft op een dag (onder werktijd) waarop ze kunnen bezorgen aan huis.