Goede service, levering op tijd en het bestelde voldeed volledig aan de verwachtingen. Dank je wel.
Snel geregeld, zonder problemen.
Vlot en zonder poespas
Ik zoek een Belgische vlag voor mijn sloep.\nHuidige maat ca 75 hoog en 100 lang. \nHij moet boven een lusje en onder een touwtje hebben om hem aan een kleine kikker vast te maken.\nNu heb ik een...Ik zoek een Belgische vlag voor mijn sloep.\nHuidige maat ca 75 hoog en 100 lang. \nHij moet boven een lusje en onder een touwtje hebben om hem aan een kleine kikker vast te maken.\nNu heb ik een 50x75 vlag. Vlot geleverd maar te klein.\nWat kan ik doen?\nVr.gr.\n***
Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Vlotte afhandeling van de bestelling en duidelijke informatie over het afleveren van de bestelling.
Zert service en klantgericht.
Levering correct, product netjes verpakt
Levering was snel maar werd halfuur tevoren aangekondigd. Mailtje vorige dag zou beter zijn.\n\n
Eenvoudig en snel
Via de website de wimpel besteld. Dit is eenvoudig en cliëntvriendelijk. Bestelling is snel geleverd. Erg tevreden over de afhandeling. Prettig voor de consument