Jammer dat de pasring niet was afgedraaid zoals afgesproken en gevraagd.\n\nSuper service verder\n\nIk wacht uw mail af over de oranje en nl vaan

Ben zeer tevreden over de levering en plaatsing van de vlaggenmast door BOS vlaggen! Ook de prijs viel erg mee.

Makkelijk te vinden. Snelle afhandeling.

Alles perfect gegaan.

Prima service! Snelle levering!

Keurig te woord gestaan, later nog aangegeven dat een vierkante onder voet beter was.\nNette chauffeur, plezierig in het afleveren. knap dat hij met zo'n grote vrachtwagen wel 200 mtr. achteruit kon... Keurig te woord gestaan, later nog aangegeven dat een vierkante onder voet beter was.\nNette chauffeur, plezierig in het afleveren. knap dat hij met zo'n grote vrachtwagen wel 200 mtr. achteruit kon rijden.

Keurig bedrijf! Netjes opgebeld voor het maken van een bezorg moment en binnen een week geleverd. Top.

Snelle service, vriendelijk en persoonlijk contact.

Aflvering helaas niet correct uitgevoerd, omdat ipv. 2 bestelde wimpels slechts 1 wimpel werd afgeleverd.\nNa melding hiervan werd omgaand de 2e wimpel toegezonden. Tevens ontbrak bij beide... Aflvering helaas niet correct uitgevoerd, omdat ipv. 2 bestelde wimpels slechts 1 wimpel werd afgeleverd.\nNa melding hiervan werd omgaand de 2e wimpel toegezonden. Tevens ontbrak bij beide zendingen een pakbon! De verz.kosten zouden minder kunnen zijn als de wimpel in een kleinere verpakking zou worden toegezonden. Zelfs zo, dat deze wellicht door de brievenbus kan. Hoe het product (waar het uiteindelijk om gaat) zich in de loop van de tijd houdt zal nog moeten blijken...

De Groningse wimpel is authentiek. De aflevering is vlot. Ons probleem is dat de wimpel in de ogen van de Nijmeegse studenten uit Groningen roofgoed is geworden. Zeer deprimerend! Dus hoe vervelend... De Groningse wimpel is authentiek. De aflevering is vlot. Ons probleem is dat de wimpel in de ogen van de Nijmeegse studenten uit Groningen roofgoed is geworden. Zeer deprimerend! Dus hoe vervelend ook wij blijven klant. Wij willen ons Groningengevoel laten zien via onze vlaggenmast.