Goede overzichtelijke website. Goede prijs/kwaliteit verhouding.Levertijd duurde 1 dag langer dan per e-mail en per telefoon aangekondigd was. Vervoerder heeft de goederen netjes afgeleverd....Goede overzichtelijke website. Goede prijs/kwaliteit verhouding.Levertijd duurde 1 dag langer dan per e-mail en per telefoon aangekondigd was. Vervoerder heeft de goederen netjes afgeleverd. Vriendelijke chauffeuse.
R Domhoff
Goede website, duidelijk en overzichtelijk.
arjen peek
Alles op tijd en volgens afspraak geleverd.
Jolanda Sterenborg
Ongekend goed!
Imkerij De Wâldbij
Prima bestelproces en keuzemogelijkheden. Fijn dat de bestelling gratis is verzonden. Aflevering mooi vlot en goed verzorgd.
Marielle Mevis
Zeer positief, geleverd volgens afspraak, ben gebeld vanwege mogelijk verkeerde bestelling , heel attent
Matthijs
Ik zocht een goed anker voor een goede prijs. Dat is gelukt bij vlaggenmasten.nl en ook nog snel geleverd. Kortom, top!
Miriam ten Velde
Prima en prettig
Kees Goedee
Prima levering, prima prijs. Zeer vriendelijke vrachtwagen chauffeur kwam de mast afleveren.