Uitstekend!
Had tegels tekort van eerdere levering, gebeld en nog dezelfde dag werd het opgestuurd. Supervriendelijke en behulpzame medewerker die doet wat hij belooft! Petje af!
De informatie voorziening omtrent levertijd en daadwerkelijke levering waren zeer duidelijk en correct. Daarnaast was de vrachtwagenchauffeur van de distributeur erg vriendelijk behulpzaam.
vlekkeloos . Leuk filmpje op you tube over het bedrijf van, door en over de medewerkers.
nee, alles uitstekend.
Email contact is erg goed en bericht dag voor de levering is onwijs goed
goede service en verstand van zaken
Ja, wij vonden de dienstverlening tijdig, vlot, volledig en correct. Wij kregen op tijd info over de status van de bestelling.. Vergeleken met andere bedrijven ging dit erg goed.
Die hebben wij niet qua dienstverlening die is top. De website zou wellicht wat aantrekkelijk mogen. Nu relatief veel tekst (op de homepagina) en kleine en niet perse mooie foto's. Maar dat is...
goed informatie, ook gebeld over de afleverdatum of dat gelegen kwam... prima service dus
Mooie producten.
Prima service.