Algemene indruk site

De Verbouwerij

Uitstekend

Goede info tussenbestelling en levering

Prima zo

Tim B

Alles ok.

Scherpe prijs, snelle reactie bij vragen. Eenvoudig bestellen, levering correct.

Website vermeldde levertijd 2 tot 3 weken, bleek in mijn geval 4,5 weken te zijn wegens bestelling nodig in fabriek.

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Er zijn op dit moment een aantal oorzaken voor de langere levertijden dan normaal waar we helaas geen invloed op hebben; De hoge energieprijzen hebben fabrieken genoodzaakt om de productie in... Er zijn op dit moment een aantal oorzaken voor de langere levertijden dan normaal waar we helaas geen invloed op hebben; De hoge energieprijzen hebben fabrieken genoodzaakt om de productie in Januari stil te zetten. Door corona hebben fabrieken achterstand opgelopen in de productie en veel personeelstekort. En er zijn veel te weinig chauffeurs die de goederen naar Nederland kunnen brengen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren, maar dat lukt helaas niet altijd.

Eva

Bestellen was niet vddl werl

Communicatie over levering was goed.

Ik ben niet erg tevreden over de tegels zelf. Zo zijn er meerdere beschadigd, deze zaten allemaal bovenaan in het pakket en zijm beschadigd door lijm of krassen. En op de site staan 25 verschillende... Ik ben niet erg tevreden over de tegels zelf. Zo zijn er meerdere beschadigd, deze zaten allemaal bovenaan in het pakket en zijm beschadigd door lijm of krassen. En op de site staan 25 verschillende tegels en in 1 pakket zitten 16 verschillende en dus veel dubbele.

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Jammer dat u niet gemeld heeft dat er enkele beschadigde tegels in uw levering zaten. Hier hadden we nieuwe onbeschadigde tegels voor op kunnen sturen. Deze tegels zijn random over de pakketten... Jammer dat u niet gemeld heeft dat er enkele beschadigde tegels in uw levering zaten. Hier hadden we nieuwe onbeschadigde tegels voor op kunnen sturen. Deze tegels zijn random over de pakketten verdeeld, zodat er inderdaad soms dubbele in een doos kunnen zitten.

Walhout

Zeer tevreden, alles op tijd binnen en keurig bezorgd!

duidelijk, betrouwbaar en goed materiaal

Anousjcka Plomp

Communicatie over levering

Nvt

Daisy

Prima geregeld!

Komen afspraken na, betrouwbaar, reageren snel en behulpzaam.

Je krijgt pas info over de levering als de tegels binnen zijn. Ik snap dat t lastig is om dit aan te geven maar het zo nóg fijner zijn als je een tussentijdse update kunt krijgen dat de tegels er... Je krijgt pas info over de levering als de tegels binnen zijn. Ik snap dat t lastig is om dit aan te geven maar het zo nóg fijner zijn als je een tussentijdse update kunt krijgen dat de tegels er aan komen!

Erkend tegelzetbedrijf Fons le Belle

communicatie en service

Beesems

Vlot en duidelijk.

Vlotte afwikkeling bestelling, prima product, telefonisch goed bereikbaar, goede communicatie over levering d.m.v. Whatsapp en sms. Ook het vervoersbedrijf hield goed contact en was goed op tijd.

X

Alexander

Fantastisch! Van monsters tot bestelling in alle verwachtingen overtroffen.

Alles was perfect!

Ga zo door!