Broos Brigitte

Heel fijne ontvangst en prima geregeld ,geen wachttijd met de pendelbus

Lenny Oexman

Het boeken van de parkeerplaats is heel simpel. Ik vond het ook een goede prijs

Prima, geen probleem

Harris

Alles ganz schnell geklappt , gerne wieder .

Daelman Willy

Administratie was snel en eenvoudig af te handelen. Hopelijk verloopt de dienstverlening op de dagen van afreis en terugkomst ook zo vlekkeloos.

Maarten

Auto wordt gewoon in een woonwijk geparkeerd. Dit kon ik remote zien via de app van de auto. Loze beloftes op de website. Tip aan mijn kant : Doe het niet! Als je dit meldt aan "vliegen en... Auto wordt gewoon in een woonwijk geparkeerd. Dit kon ik remote zien via de app van de auto. Loze beloftes op de website. Tip aan mijn kant : Doe het niet! Als je dit meldt aan "vliegen en parkeren", die als tussenpartij optreedt in Nederland , krijg je een waanzinnige restitutie van 15%. Slechte service als je niet doet wat je belooft.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Maarten,
Beste Maarten,
We hebben een aantal weken geleden contact gehad hierover. De betreffende parkeerplaats uiteindelijk uit ons systeem gehaald omdat wij dit soort situaties niet tolereren. Hopelijk geeft dit u een beter beeld van ons als tussenpersoon!
Met vriendelijke groeten,
Vliegen en Parkeren