Op zich goed, heb alleen nog geen bevestiging ontvangen en ik vlieg morgen

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
We hebben u hier een aantal dagen geleden een bericht over gestuurd, maar helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen.
Mocht u hier...
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Mocht u hier veder nog vragen of opmerkingen over hebben dan horen wij dit graag!

Erik-niemeijer

Snel geregeld

Dries rooryck

Ok

Beste Dries,
Bedankt voor uw review.
We hebben u hier een aantal dagen geleden een bericht over gestuurd. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen.
Mocht u hier verder nog...
Beste Dries,
Bedankt voor uw review.
Mocht u hier verder nog vragen of opmerkingen over hebben dan horen wij dit graag!

ursem

Reserveren ging super snel en makkelijjk

Vlotte en snelle reservatie! PS toen ik zag staan een website ....nl was ik al gerust, meestal duidelijk en vlot!!

Snel en simpel

Van der linden

Wij waren heel tevreden, en het liep zoals verwacht, heel vlotjes en heel vriendelijk!

Na drie keer proberen te betalen lukte het nog steeds niet en heb ik elders een parkeerplaats gereserveerd.

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Een aantal dagen geleden hebben we u hierover een bericht gestuurd om dit te kunnen oplossen of bespreken. Helaas hebben wij hier geen antwoord op ontvangen.

Piet Hollemans

Eenvoudig, duidelijke informatie