Straatman

Jan de koster

Uitstekend

Guy Beliën

Geen probleem OK

Vlotte reservatie. ik vertrek pas zondag, kan dus nog geen review geven over het parkeren zelf.

Houtman

Het reserveren was eenvoudig en snel afgehandeld

Zeer slecht

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
We hebben inmiddels contact met u gehad om de zaak te bespreken.
Vliegen & Parkeren -...
Beste mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
We hebben inmiddels contact met u gehad om de zaak te bespreken.
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Frank/Tyrenet

Slecht 👎 geen bevestigingsmail mogen ontvangen dus zeer onduidelijk wie wat waar en hoe. Daarbij een mail sturen hoe het is gegaan als je nog niet eens hebt geparkeerd of de auto hebt opgehaald is... Slecht 👎 geen bevestigingsmail mogen ontvangen dus zeer onduidelijk wie wat waar en hoe. Daarbij een mail sturen hoe het is gegaan als je nog niet eens hebt geparkeerd of de auto hebt opgehaald is al een beetje vreemd.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Frank,
Bedankt voor het plaatsen van een review.
Beste Frank,
Bedankt voor het plaatsen van een review.
We hebben contact met u gehad en u nogmaals de bevestiging toegestuurd. Het lijkt erop alsof de e-mail(s) in uw ongewenste mail terecht zijn gekomen, aangezien er volgens ons systeem meermaals bevestigingen naar u verstuurd zijn.
De uitnodiging die u ontvangt voor het beoordelen gaat om het gebruik van ons vergelijkings- en boekingsplatform en nog niet over het parkeren. Dit kunt u natuurlijk pas na het parkeren goed beoordelen. Hier ontvangt u dan ook een losse uitnodiging voor.
Mocht u nog vragen hebben, dan mag u ons altijd contacteren op info@vliegenenparkeren.nl
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Ruben

Handige website met duidelijk overzicht van de verschillende aanbieders. Ook de verstrekte service was snel inzichtelijk.

Prima, eenvoudig te volgen.