Becks

Prima. Eerst door onwetendheid via Parkvia Limited geboekt. Geld kwijt en geen reactie. Advies boeken bij vliegen.en parkeren

Harrie van Wanrooij

Eenvoudig en gemakkelijk

Sander Degenhart

Binnen een minuut geregeld. Als de verdere service even goed verloopt, ben ik een tevreden klant!

F. Toebosch

Reserveren ging vlot, maar ik kreeg een melding dat de betaling mislukt was. Opnieuw ingevoerd, daarna kreeg ik wel een bevestiging, maar zag dat het bedrag nu 2x gereserveerd staat op mijn... Reserveren ging vlot, maar ik kreeg een melding dat de betaling mislukt was. Opnieuw ingevoerd, daarna kreeg ik wel een bevestiging, maar zag dat het bedrag nu 2x gereserveerd staat op mijn creditcard. Hopelijk wordt het uiteindelijk wel maar 1x afgeboekt!

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste F. Toebosch,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste F. Toebosch,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er tweemaal wordt afgeschreven. Wij kunnen dit uiteraard voor u controleren en zo nodig een restitutie doen.
We hebben u zojuist een email gestuurd om alles verder af te handelen.
We horen graag van u!

Olaf van Dam

Duidelijke site met heel acceptabele prijzen. Het was snel gereserveerd.

Reserveren ging makelijk, maar vind het wel prijzig

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Heer/Mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Beste Heer/Mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Onze prijzen zijn seizoensgebonden, wellicht bent u wat duurder uitgekomen vanwege de hogere prijzen in de zomermaanden dan anders. Wij hanteren dezelfde prijzen als de parkeeraanbieders zelf, u heeft daarom alsnog voor de beste prijs kunnen parkeren.
Wij wensen u een hele fijne reis.
Met Vriendelijke Groet,
Charlotte - Klantenservice Vliegen en Parkeren

Ton van kaathoven

Zeer makkelijk !

Henk

Overzichtelijk aanbod en eenvoudig een reservering af te ronden. Geen poespas.