Patricia

Ging erg makkelijk

Roman Sokol

Kort, snel en to the point (geweldig)

Prima website tussen alle gesponsorde websites

Jolanda

Is een duidelijke site en boeken gaat snel

Erwin

Eenvoudig en duidelijk

Ging heel vlot

Prima, goedkoop en makkelijk geregeld

C.T.Bouw

Tot nu toe best goed alleen er is een behoorlijk prijsverschil ontstaan vanaf begin Mei. Toen betaalde ik 68 euro voor 14 dagen , nu 107 voor 10 dagen best veel of niet.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste C.T. Bouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Beste C.T. Bouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
De prijzen stijgen inderdaad nog steeds, mede omdat de zomervakantie steeds dichterbij komt. Tijdens de zomerperiode gaan veel meer mensen op vakantie en dus stijgen de prijzen. Helaas hebben wij hier geen invloed op, aangezien de prijzen worden bepaald door de parkeeraanbieders zelf. Ik kan helaas geen eerdere boeking van u vinden voor € 68, dus ik kan het niet met elkaar vergelijken voor u.
Als u hier vragen over heeft mag u altijd SchippersStop hierover benaderen. Ik zag dat u de dag voor vertrek pas de boeking heeft gemaakt. Dan zijn de prijzen inderdaad extra hoog, omdat de prijzen worden bepaald door vraag en aanbod. Als u verzekerd wilt zijn van een lage prijs kunt u het beste minimaal 2 weken voor vertrek uw parkeerplaats reserveren.
Mocht u nog andere vragen hebben, dan horen we dit graag.
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Ruud