Jacek Olszlegier

Ben de Rooij

Super!!!

Ik begrijp het niet, want toen ik boekte, moest ik 136 euro betalen (zie in bijlage) en toen ik betaalde, betaalde ik 187 euro. Kunt u uitleggen waarom? Ik vind het niet eerlijk

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste,
Bedankt voor het plaatsten van uw review.
We hebben contact gehad over het prijsverschil en dit bleek zo te zijn door een systeemfout. Uiteindelijk heeft u de boeking willen houden....
Beste,
Bedankt voor het plaatsten van uw review.
Mocht u hier verder nog iets over kwijt willen of een andere vraag hebben, dan kunt u een bericht sturen naar: info@vliegenenparkeren.nl
Onze klantenservice helpt u graag verder!
Vliegen en Parkeren

Omaima

Snel en makkelijk .

Duidelijk en snel

Leo van Geel

Makkelijke boeking

Duidelijk en gemakkelijk om te doen.

Carla

Reserveren ging makkelijk. Wijzigen van vlucht en dus het parkeren zeer slecht!!! we moesten uiteindelijk zelf taxi betalen en op terugweg een uur moeten wachten op vervoer naar onze auto!!! Reserveren ging makkelijk. Wijzigen van vlucht en dus het parkeren zeer slecht!!! we moesten uiteindelijk zelf taxi betalen en op terugweg een uur moeten wachten op vervoer naar onze auto!!!
Wie gaat deze kosten vergoeden? Vorige review hierover niet geplaatst, erg slechte zaak!!

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Beste,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
We hebben contact met u gehad over de boeking. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Omdat uw vlucht veranderd was van tijd en de aanbieder overdag met shuttlebussen rijd en in de avond/nacht met taxi's (die niet inbegrepen zitten in de prijs) heeft u hier dus net last van gehad.
Mocht u hier verder nog vragen of opmerkingen over kwijt willen dan kunt u deze sturen naar info@vliegenenparkeren.nl
Onze klantenservice helpt u graag verder!
Vliegen en Parkeren