Jaak

Zéér vlot en gebruiksvriendelijk.

Jurny sno

Tot nu makkelijk online

Verdonck

Eenvoudig en vlot

Overzichtelijk en duidelijk. Ook wijziging in reservering erg adequaat opgepakt en aangepast.

Bear BV

Ik heb mijn bevestiging niet in de email. En wel jullie gemaild en het verzoek hiervoor. Zou binnen enkele minuten binnen moeten zijn staat op jullie site. Ik kom erachter dat jullie een tussen... Ik heb mijn bevestiging niet in de email. En wel jullie gemaild en het verzoek hiervoor. Zou binnen enkele minuten binnen moeten zijn staat op jullie site. Ik kom erachter dat jullie een tussen website zijn. Ik heb 125,- betaald maar na !,5 dag nog steeds geen inrij kaart voor de parkeerplaats. Als dit nog opgelost wordt haal ik de recensie weg anders was dit een dure parkeerplek. Je kan dan beter rechtstreek bij www.dus.com je parkeerplek boeken. Net zo duur en zonder stress.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Beste,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
We hebben u een bericht gestuurd om u verder te helpen een aantal dagen geleden. Helaas hebben we hier geen reactie op mogen ontvangen.
Mocht u alsnog hulp nodig hebben, dan kunt u een bericht sturen naar info@vliegenenparkeren.nl
Onze klantenservice helpt u dan graag verder.
Vliegen en Parkeren

Uitstekende manier om relaxed aan een vliegvakantie te beginnen.

Rob Keller

Ik had een fout in mijn emailadres gezet ( op uw boeking 's site!) en kreeg daardoor ook geen bevestiging en ook na bellen ( op Zondag) toen men nog opnam kon men de boeking niet vinden. Gelukkig... Ik had een fout in mijn emailadres gezet ( op uw boeking 's site!) en kreeg daardoor ook geen bevestiging en ook na bellen ( op Zondag) toen men nog opnam kon men de boeking niet vinden. Gelukkig vond ik mijn boeking en bevestiging van de boeking op de website van mijn telefoon en kon ik ook het reserveringsnummer doorgeven. Ik probeerde vanmorgen (afspraak was gister dat ik vanochtend terug zou bellen!!) 3x 15 minuten te bellen want na 15 minuten wachten stopt blijkbaar de verbinding. Geen verbinding wel een bandje dat ik de eerst wachtende was. Maar niets, niente nada reactie. Ik heb dat dus ook opgegeven. Maar naar aanleiding van de door mijn verstuurde e-mails ( met kopie bevestiging via website) kreeg ik alsnog op het gecorrigeerde en dus ook op het GOEDE e-mail adres de bevestiging. Eind goed al goed. Hoewel jullie schrijven 15 minuten voordat je op Schiphol aankomt te bellen ( ook bij aankomst) met dit zelfde telnr. waar ik na 3/4 bellen geen reactie kreeg. Ik hoop dat dat alsnog goed gaat.
Groet,
Rob Keller