Andre Kurvers

Zeer positief, inzichtelijk en toegankelijk

Van Amstel-Mulder vof

(Bewerkt)

Tot nu toe nog geen bevestigingsmail - ik kreeg van jullie het reserveringsnummer.

Kraan

Neem geen dure valet parking spaces Dus als je via Düsseldorf vliegt. Als je terug komt van je vakantie, dan wil je naar huis. Dan wil je geen 50 minuten staan wachten op je auto die er binnen 10... Neem geen dure valet parking spaces Dus als je via Düsseldorf vliegt. Als je terug komt van je vakantie, dan wil je naar huis. Dan wil je geen 50 minuten staan wachten op je auto die er binnen 10 minuten zou zijn.

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Drie maanden geleden hebben we u een bericht gestuurd over uw review om u hopelijk verder te kunnen helpen. Helaas hebben we hier geen reactie op mogen ontvangen.
Mocht u toch uw verhaal toch nog willen delen, of iets anders kwijt willen dan kunt u een bericht sturen naar: Info@vliegenenparkeren.nl.
Onze klantenservice helpt u graag verder!

Vis

Verschrikkelijk.
We moesten meerdere malen bellen waar de auto bleef. Uiteindelijk kwam de auto na 1 uur. De tank was nagenoeg Leeg.
Wij (gezin met 3 kleine kinderen) waren moe en wilden...
Verschrikkelijk.
Wij (gezin met 3 kleine kinderen) waren moe en wilden alleen maar naar huis. PARKING SPACES DUS OF SEGPARKEN24H NOOIT WEER!!!!

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Onze klantenservice helpt u graag verder!

Koen Engbers

Zeer slecht

Beste Koen,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. We hebben deze gelezen en even gekeken, maar hebben geen bericht van u ontvangen.
Zou u ons kunnen vertellen wat er gebeurd is door een...
Beste Koen,
Zou u ons kunnen vertellen wat er gebeurd is door een mail te sturen naar info@vliegenenparkeren.nl dan gaan we ons best doen om u verder te helpen.
Mocht u hier verder nog vragen of opmerkingen over hebben dan horen wij dit graag!
Vliegen en Parkeren

Goed, administratief obstakel werd soepel genomen.

Emile

Boeken was eenvoudig

Waardeloos. beter elders parkeren. parkeerplekken veel te klein. minstens 15 minuten wachten voor we werden opgehaald. lang rijden van vliegveld naar parkeerplekken

Hoogenboezem

Betaling is afgeschreven maar na ruim een uur nog geen bevestiging