a.

Vlug gevonden en lekker dicht bij de airport

Cor van Nijkerk

De reservering maken was recht toe rechtaan. Een verademing. Ook prettig te weten dat je kosteloos kunt annuleren en het hele bedrag terugkrijgt. Ook een pluspunt.

Ali

Snel en makkelijk

Braeken

Prima duidelijk

Rick Janssen

Heel slecht want ik kwam aan bij Parkflywash en die kende mijn boeking dus niet, toen moest ik een nood boeking doen. Uiteindelijk wel auto geparkeerd maar moet als het niet klopt dubbel betalen.... Heel slecht want ik kwam aan bij Parkflywash en die kende mijn boeking dus niet, toen moest ik een nood boeking doen. Uiteindelijk wel auto geparkeerd maar moet als het niet klopt dubbel betalen. 🤷🏼‍♂️

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Rick,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
We hebben u een mail gestuurd ter verduidelijking van uw bericht, maar hier helaas geen antwoord van ontvangen.
In onze systemen...
Beste Rick,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
In onze systemen is de boeking geplaatst bij 1Stopparking en is deze ook voltooid. Zou het kunnen dat u naar de verkeerde parkeeraanbieder bent gegaan? Parkflywash is namelijk via een andere aanbieder.
Graag horen we van u!
Vliegen & Parkeren

Prima voor nu. Wachten hoe het is als we van parkeerplaats gebruik hebben gemaakt

G van Staveren

Reserveren ging heel makkelijk en overzichtelijk.

Kwakkernaat

Alles verliep naar wens.
Alleen moeilijk te vinden midden in de nacht.
Maar na 1 telefoontje werden we opgehaald waar we stonden.
Snel vervoer met de shuttle.
Goed prijs. Alles verliep naar wens.
Alleen moeilijk te vinden midden in de nacht.
Maar na 1 telefoontje werden we opgehaald waar we stonden.
Snel vervoer met de shuttle.
Goed prijs.
Overdekte garage