Bo van Oijen

De uitleg en de docent

Hi Bo,
Heel erg bedankt voor je positieve review!

Luca

Les inhoud goed

Hi Luca,
Heel erg bedankt voor je review!

Anthony

Erg leerzaam

Hi Anthony,

Tasnim

Het was een prachtige cursus, waarvan ik veel meer in die twee dagen heb geleerd dan in de hele vorige periode. De docent heeft al mijn vragen goed beantwoord en ik werd gemotiveerd om scheikunde te... Het was een prachtige cursus, waarvan ik veel meer in die twee dagen heb geleerd dan in de hele vorige periode. De docent heeft al mijn vragen goed beantwoord en ik werd gemotiveerd om scheikunde te te leren.

Hi Tasnim,
Hi Tasnim,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je zo veel hebt geleerd en dat al je vragen zijn beantwoord. Prachtig om te lezen dat je gemotiveerd werd om scheikunde te leren. Dit is waar we het voor doen!

Berra

Hi Berra,

Selma

Dat we alles goed hebben kunnen behandelden

Hi Selma,
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de docent alles goed heeft kunnen behandelen.
Veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar en hopelijk tot volgend jaar....
Hi Selma,

Ablisheikh

Hi Ablisheikh,

Malak Maatouk

Ik vond het heel leerzaam. Uitstekende uitleg en handige pdf’s die uitgeprint waren. Persoonlijke aandacht was zeer aanwezig!

Hi Malak,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je de training leerzaam vond en dat je voldoende persoonlijke aandacht van de docent hebt gekregen.
Veel succes de...
Hi Malak,
Veel succes de komende tijd met school en alvast een fijne vakantie.

Nikola Choroba

Ik vond uitleg van de docent heel goed , maar Vocus zelf kon liever ene week de ene vak doen en een andere week een ander want de meeste wouden meer dan een vak en toen moesten toch kiezen