Rachel

De uitleg

Hi Rachel,
Bedankt voor je positieve review!
We wensen je veel succes met je school de komende maanden. Hopelijk tot volgend schooljaar!

Tame v/d Blink

De manier van les geven en het respecteren ookal gaf je een slecht antwoord

Hi Tame,
Dankjewel voor je positieve feedback! Wat fijn dat je de training als positief hebt ervaren en dat je de manier van lesgeven goed vond.
Veel succes met je school de komende...
Hi Tame,
Veel succes met je school de komende maanden. Geniet van je vakantie en we hopen je volgend schooljaar weer te zien.

Nino de Jonge

Ik begrijp nu alles wat eerst voor mij nog onduidelijk was

Hi Nino,
Dankjewel voor je positieve review. Wat goed om te horen dat je nu alles begrijpt!
Hi Nino,
Veel succes met je school de komende maanden. Geniet van je vakantie en hopelijk zien we je volgend schooljaar weer terug.

Roshan

De docent was aardig en legde heel goed uiy

Hi Roshan,
Dank voor je positieve feedback! Het is fijn te horen dat je de docent aardig vond en dat de docent goed kon uitleggen.
Succes met je school de komende maanden. We wensen je een...
Hi Roshan,
Succes met je school de komende maanden. We wensen je een fijne vakantie en hopen je volgend schooljaar weer te mogen helpen!

Luca

De uitleg was goed

Hi Luca,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad.
Hi Luca,
We wensen je veel succes met je school de komende maanden. Alvast een fijne vakantie en hopelijk tot volgend schooljaar.

Samuel

Aandacht aan de leerlingen

Hi Samuel,
Dank je wel voor je positieve review! Het is geweldig om te horen dat je de training als positief hebt ervaren.
We wensen je veel succes met je school de komende maanden....
Hi Samuel,
We wensen je veel succes met je school de komende maanden.
Alvast een fijne vakantie en hopelijk tot volgend schooljaar!

Lucas

Leuk en leerzaam

Hi Lucas,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je de training naast leerzaam, ook nog eens als leuk hebt ervaren.
We wensen je veel succes met je school de komende...
Hi Lucas,

Valentijn

Goed, fijne uitleg, beter dan eigen docent

Beste Valentijn,
Bedankt voor je positieve review!
We wensen je veel succes in de komende maanden en hopen je volgend schooljaar weer te kunnen helpen!

anoniem

Jammer dat de docent ziek was want nu hebben we havo docent gekregen met minder voorbereiding

R. Hulsbosch

Ik vond het een fijne en gestructureerde les, maar op sommige punten ging het wel iets te snel en het was ook niet altijd even duidelijk wat er precies werd uitgelegd. Gelukkig kon er wel worden... Ik vond het een fijne en gestructureerde les, maar op sommige punten ging het wel iets te snel en het was ook niet altijd even duidelijk wat er precies werd uitgelegd. Gelukkig kon er wel worden gevraag om extra uitleg