Dilan Tanriverdi

De uitleg was goed ondersteund met PowerPoint en een oefentoets

Felicia Backer

Dat er goed van te voren werd verteld wat we gingen doen. Dat er duidelijke opdrachten waren per paragraaf die we meteen gingen bespreken/ nakijken. De pauzes werden steeds op een goede tijd... Dat er goed van te voren werd verteld wat we gingen doen. Dat er duidelijke opdrachten waren per paragraaf die we meteen gingen bespreken/ nakijken. De pauzes werden steeds op een goede tijd herhaald en duurde lang genoeg:)

Aron

Ik vond de examentraining zeer behulpzaam voor de delen stof die ik nog niet begreep. Ik namelijk best wel veel moeite met in de les opletten, maar zo een interactieve les als dit helpt heel erg.... Ik vond de examentraining zeer behulpzaam voor de delen stof die ik nog niet begreep. Ik namelijk best wel veel moeite met in de les opletten, maar zo een interactieve les als dit helpt heel erg. Wat ik wel jammer vond is dat we niet meer oefen opgave kregen om thuis nog te kunnen doen.

Seyda Deul

Ik vond de les erg goed, want er was goede uitleg en als iemand iets niet snapt wordt het op een andere manier ook nog uitgelegd. Ik vond training wel iets te lang, want de energie zakt een beetje... Ik vond de les erg goed, want er was goede uitleg en als iemand iets niet snapt wordt het op een andere manier ook nog uitgelegd. Ik vond training wel iets te lang, want de energie zakt een beetje weg aan het eind van de training. Ook konden de lessen wel iets leuker gemaakt woorden, door bijvoorbeeld een kahoot of een leuke quiz er doorheen te doen.

Xander Muller

Echt alles. Heel fijn dat dit een hele dag duurt en dat ik alles zo goed begrijp. Dit motiveert me nu ook echt sneller om te gaan leren, omdat ik de stof nu veel beter begrijp.

Jordan Kaan

Fijne docent, goede uitleg en goede pauze’s.

Sarah

Ik vond de uitleg goed. Alleen van 9 tot 16 is echt te lang. Na 14:00 heb je niet meer echt motivatie om iets uit te voeren. Dus ik zou wel adviseren om de trainingen korter te maken.

Giulia

Ik vond de uitleg erg nuttig voor het voorbereiden

Finn van Stiphout

Ik vond dat de docent goede uitleg gaf en ook goede voorbeelden gaf in de PowerPoint. Ook gaf hij ons ook goede opdrachten waar we mee konden oefenen.