De uitleg was erg goed en de opdrachten die we kregen waren goed op niveau.
Stefano Oosterhof
Docent weet waar hij het over heeft en kan goed uitleggen. Als je een opdracht niet snapt weet de docent het goed uit te leggen beter dan mijn wiskunde docent alleen jammer dat de docent voor psv is
Niels van Aken
Goed geregeld en duidelijke uitleg en flexibel tijdens het uitleggen met naar de wc gaan etc
Efe
-Duidelijk en uitgebreid uitleg -Vriendelijk docenten -Goede sfeer -Alle stof kort en krachtig doorgenomen in 2 dagen
Ruben
Duidelijke en gestructureerde uitleg, heeft mij heel erg geholpen het makkelijker te begrijpen
noie
Ik vond het heel fijn dat ik nu eindelijk goede uitleg heb gekregen waardoor ik dingen beter begreep
Niena Fastl
Ik vond het een goede training, de docent was duidelijk en de uitleg was goed uitgelegd. Wel vind ik dat er misschien in elk les blok tussendoor 5 tot 10 min een soort spelletje (wat te maken heeft...Ik vond het een goede training, de docent was duidelijk en de uitleg was goed uitgelegd. Wel vind ik dat er misschien in elk les blok tussendoor 5 tot 10 min een soort spelletje (wat te maken heeft met het vak) mag worden gedaan.