Vodatent

Familie Boot

Uitstekend. Wij hebben een week in een Vodatent safaritent met sanitair verbleven op Familiepark Goolderheide in Bocholt. De camping is heel erg leuk vooral met kinderen is dit echt een aanrader.... Uitstekend. Wij hebben een week in een Vodatent safaritent met sanitair verbleven op Familiepark Goolderheide in Bocholt. De camping is heel erg leuk vooral met kinderen is dit echt een aanrader.
De safaritent was erg fijn met een douche, toilet en wasbak. Het is ook heel erg fijn dat je de afwas kunt doen in de safaritent. De bedden lagen ook erg goed.

Familie Boot,
Bedankt voor je mooie review! Wat super om te horen dat het verblijf naar wens is geweest en dat de kinderen genoten hebben van het verblijf.
Familie Boot,

Sanne

Top bedrijf! Goede communicatie en ik zou iedereen aanraden via Vodatent te boeken voor een glamping vakantie.

Beste Sanne,
Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je via Vodatent geboekt hebt en dit als positief ervaren hebt. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. :-)
We...
Beste Sanne,

Arie en Femke

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de safaritent 2 personen met sanitair op Camping Mareveld. De tent is klein maar is alsnog van alle gemakken voorzien. En de omgeving van de camping is... Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de safaritent 2 personen met sanitair op Camping Mareveld. De tent is klein maar is alsnog van alle gemakken voorzien. En de omgeving van de camping is prachtig! De communicatie met Vodatent was heel fijn. Wij gaan zeker nog eens een Vodatent boeken!

Beste Arie en Femke,
Bedankt voor jullie geweldige review! Wat super om te horen dat het verblijf naar wens is geweest en dat jullie de ervaring met Vodatent als positief ervaren hebben.
We...
Beste Arie en Femke,

Cynthia Haagsma

Er was aan alles gedacht, een spiegel in de tent
goed verzorgd tent en een goede sanitair.
Mijn kinderen hebben genoten en wilt graag terug
vriendelijk mensen

Beste Cynthia,
Beste Cynthia,

Ine

Prima tent, niet zo'n prima camping

Beste Ine,
Beste Ine,
Bedankt voor uw review! Wat jammer om te vernemen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze gasten, om deze reden komen wij graag met u in contact om uw review te bespreken. Graag wil ik vragen om contact op te nemen met ons. Dit kan telefonisch op 0031 (0)186 820996 of per email via info@vodatent.com

Sylvia Caminada

Prima tent

Beste Sylvia,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de accommodatie en het verblijf naar wens was. :-)
Met vriendelijke...
Beste Sylvia,

Debby Linden

Tevreden

Beste Debby,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. :-)

Mark

Onze ervaring zijn zeer positief. De tent was goed verzorgt en de gastheer en vrouw erg vriendelijk. De communicatie vanuit Vodatent was duidelijke en ruim op tijd.

Beste Mark,
Bedankt voor je leuke review! Wat super om te horen dat het verblijf naar wens is geweest en dat jullie onze service als positief ervaren hebben. :-)
Beste Mark,
We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Catrienke

Fijn om via Vodatent een accomodatie te boeken, het voldeed aan alle verwachtingen!!

Beste Catrienke
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je via Vodatent geboekt hebt en dat alles naar wens was. :-)
Met...
Beste Catrienke

Chris

Super initiatief ‘expeditie buitengewoon’. Wij en onze kleinkinderen van 8 jaar hebben heel erg genoten!

Beste Chris,
Beste Chris,
Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te vernemen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat de kleinkinderen hebben genoten! Hopelijk mogen wij jullie een volgende keer weer verwelkomen. :-)
Met vriendelijke groet, Vodatent