Vodatent

L. Kroon

We hebben een heerlijke week doorgebracht in een safaritent. Genoeg ruimte, in de tent en genoeg rondom de tent. Echt super!
Een paar kleine puntjes voor verbetering zoals iets meer kastruimte...
Een paar kleine puntjes voor verbetering zoals iets meer kastruimte en wat meer haakjes om jassen e.d. aan op te hangen en jullie hadden 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ gekregen.

Beste Kroon,
Beste Kroon,
Bedankt voor je feedback! Hiermee zijn wij in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Wat fijn dat je hebt genoten van je verblijf in een safaritent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Muytjens Annette

Een paar dagen in alle rust, langs een rivier in een safaritent met sanitair. Eerlijk gezegd zouden we langer gebleven zijn... Dankzij de zeer vriendelijke baas.

Beste Annette,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je hebt genoten van je verblijf in een safaritent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Johan

Mooie en ruime tent. Eigen keuken en badkamer is zeer aangenaam. Groot terras met mooi uitzicht. Boeking verloopt vlot.

Jenny

Prima vakantie week gehad. Tentdoek is met vlekken vooral bij kookgedeelte. Alles aanwezig voor een prima vakantie

Beste Jenny,
Beste Jenny,
Team Vodatent

Goede service, alles piekfijn in orde!

Beste Veerle,

Agnes Rozier

Prima! Wij hebben een hele fijne tijd gehad op camping de Haer in Agelo.Hebben zelfs bijgeboekt 2 dagen omdat we zo genoten.
Wij verbleven in safari tent, heerlijk.Het weer speelde ook een...
Wij verbleven in safari tent, heerlijk.Het weer speelde ook een grote rol.

Beste Agnes,
Hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat je het verblijf in een safaritent als positief hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Beste Agnes,

Christine

Ein schöner Urlaub mit Abenteuerfeeling. Das Zelt war vollständig eingerichtet und sauber. Wir kommen wieder!

Hallo Christine,
Herzlichen Dank für Ihre Bewertung! Wie schön, dass Sie Ihren Aufenthalt in einem Safarizelt als positiv erlebt haben. Wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen!
Mit...
Hallo Christine,
Mit freundlichen Grüßen,
Vodatent Team

Sabrina

Super! Tent is compleet, eigenaar van deze Nederlandse camping had zelf de bedden en het keukenblok gemaakt van hout. Erg mooi en stevig, maar bovenal schoon.

Beste Sabrina,
Beste Sabrina,

Bijlsma

Super verzorgde tenten ,

Beste Ingrid,
Beste Ingrid,

Casier Anja

Verzorgd en alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Beste Anja,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je het verblijf in een safaritent als positief hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Team...
Beste Anja,