Vodatent

Griet Demolder

Zeer vlotte en goede afhandeling om een Vodatent te huren op camping Jocomo in Lanaken. Luxe glamping ten top, alles aanwezig, goede bedden en aangenaam verblijf.

Beste Griet,
Beste Griet,
Dankjewel voor je ontzettende leuke review! Goed om te vernemen dat alles zo goed bevallen is. We hopen je graag nog een keer te mogen verwelkomen in één van onze safaritenten bij Vodatent.

Eva

Samen met een vriendin heb ik vier nachten in een Vodatent verbleven. De 4-persoons safari tent zonder sanitair was zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Met z’n tweeën was het prettig,... Samen met een vriendin heb ik vier nachten in een Vodatent verbleven. De 4-persoons safari tent zonder sanitair was zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Met z’n tweeën was het prettig, wellicht met z’n vieren wat krap. Waar laat je bijvoorbeeld je spullen? De matrasjes vonden we niet heel prettig, maar door er twee op elkaar te leggen was dat probleem snel verholpen.

Beste Eva,
Beste Eva,
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de safaritent comfortabel was en dat het goed bevallen. Het klopt dat deze iets kleiner is dan de andere tenten op de camping. Deze tent is een ander type dan de overige tenten op de camping.

Louis Kerbusch

Goed ingerichte tent in camping Rammelbeek in Lattrop. Paar puntjes van kritiek.
Raar dat de lichtknop van de wc douche ruimte achterin zat en snachts op de tast moet zoeken. Logisch zou zijn als de knop daar zit als je de ruimte binnen gaat.
Tweede puntje van kritiek. In slaapkamer een fijn twee persoons bed. Maar wel zo breed dat je alleen aan de voeten zijde het bed in kon. Als je goed ter been bent dan is er niks aan de hand. Maar ben je ouder dan is het in je bed stappen vrij moeilijk. Tegenover de masterbedroom is een kamer. Met stapelbed. Wil je het licht aandoen in deze ruimte dan moet je eerstboven op je stapelbed klimmen , hoop dat jullie wat met de info kunnen/doen.
Vriendelijke groet Louis Kerbusch

Beste Louis,
Beste Louis,
Hartelijk dank voor je uitgebreide review op onze tent. We nemen klantervaringen mee in ons proces voor het verbeteren van onze tenten. Ik zet dit dan ook door naar de afdeling die hierover gaat. Fijn te lezen dat je ondanks de opbouwende kritiek, een leuk verblijf gehad hebt bij Camping de Rammelbeek. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in één van onze tenten.
Vriendelijke groeten,

Piet Verheijden

Mooie, goed uitgeruste tenten, van belangrijke gemakken voorzien.
Het boeken/reserveren is gemakkelijk.
Vodatent is ook goed telefonisch bereikbaar.

Beste Piet,
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de vakantie en onze klantenservice naar behoren was. Hopelijk zien we je snel weer op een van onze campings!
Team...
Beste Piet,

Peter Van ham

Fijne vakantie met de kleinkinderen

Beste Peter van Ham,
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de vakantie met de kleinkinderen zo fijn is geweest.
Hopelijk zien we je snel weer op een van onze leuke campings!...
Beste Peter van Ham,

Wilma Peters

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op deze camping in een glampingtent met sanitair. We werden warm onthaald. De jonge eigenaren doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Een... Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op deze camping in een glampingtent met sanitair. We werden warm onthaald. De jonge eigenaren doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Een sfeervolle camping in een mooie omgeving.

Beste Wilma Peters,
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de safaritenten goed zijn bevallen. De feedback over de campingeigenaren zullen we met ze delen.
Hopelijk zien we je...
Beste Wilma Peters,

J. Wijling

Goede ervaring, reserveren ging prima. En de tent beviel erg goed, zeer compleet ingericht en fijne bedden.

Beste J Wijling,
Team...
Beste J Wijling,

W. Glaap

Het kan beter, als serviceorganisatie

Beste,
Beste,
Bedankt voor de review! Jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en vernemen graag waar onze verbeterpunten liggen. ;-)
We hopen je in de toekomst desondanks toch opnieuw te mogen verwelkomen!

Erna

Mooi ingerichte safaritent

Beste Erna,
Leuk om te horen dat de safaritent goed is bevallen. Bedankt voor de review! ;-)

Andrea

Heerlijk gekampeerd in de Ardennen op Camping La Roche. Fantastische plek om uitstapjes te doen in de omgeving. De safaritent is van alle gemakken voorzien. De bedden waren hartstikke prima en het... Heerlijk gekampeerd in de Ardennen op Camping La Roche. Fantastische plek om uitstapjes te doen in de omgeving. De safaritent is van alle gemakken voorzien. De bedden waren hartstikke prima en het was fijn om op de veranda te kunnen koken. Als we bij de tent waren zaten we voornamelijk heerlijk op de veranda te genieten. Heerlijk buitengevoel!

Beste Andrea,
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de camping en onze safaritenten goed zijn bevallen.