Zeer fijne ervaring!
Reactie Vodatent:
Beste Liesa,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je hebt genoten van je verblijf in een safaritent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Beste Liesa,
Beste Annemiek,
Beste Jean,
Bedankt voor je positieve review en mooi dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in één van onze safaritenten.
Beste Ine,
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je hebt genoten van je verblijf in een safaritent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Team...
Beste fam. van de Kamp,
Wat fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten van het verblijf in een safaritent! We hopen jullie graag nog eens te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,...
Beste Marianne,
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf in een safaritent! We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen.
Beste Joeri,
Beste Majorie,