Vodatent

Jan Melieste-Iwema

Fantastisch

Beste Jan,
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf in een safaritent! We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen.

Peggy A.

Mooie, propere en gezellige accomodatie. Sanitaire, keuken, bedden, kortom alles boven onze verwachtingen. Wij kiezen volgende keer zeker terug voor een tent.

Beste Peggy,

De Vries

Fantastische accomodatie, een heerlijke ruime tent met heerlijke douche en mooie keuken. Ook goede bedden!

Beste de Vries,

Nelly Pape

We zaten bij camping Natuurlijk de Veenhoop. Prachtige camping in de mooie natuur, veel vogels, veel water. Prachtig gebied om te wandelen, te varen en te fietsen. Een geweldige safaritent met eigen... We zaten bij camping Natuurlijk de Veenhoop. Prachtige camping in de mooie natuur, veel vogels, veel water. Prachtig gebied om te wandelen, te varen en te fietsen. Een geweldige safaritent met eigen sanitair.

Beste Nelly,

A de Bruijn

Gezellige ruime tent, met fijne bank en stoelen onder de luifel.

Beste Annelies,

Denis M

Séjour très sympa en famille au Camping les Bouleaux (Vilsberg)

Dear Denis,
We are glad to hear that you enjoyed your stay in a safari tent! We hope to welcome you again.
Best regards,

Homan

Alles prima geregeld. Goede communicatie

Beste familie Homan,

Mevr Bos Waarheid

Camping was rustig omdat het midden in de week was , in het weekend wakker om 6 uur door huilende kinderen , douche was super wat er maar de vloer werd spekglad dus uitkijken . Jammer dat er op de... Camping was rustig omdat het midden in de week was , in het weekend wakker om 6 uur door huilende kinderen , douche was super wat er maar de vloer werd spekglad dus uitkijken . Jammer dat er op de houten stoelen geen kussentjes zaten nodige niet echt uit om lekker tv te kijken .

J Eikhoudt

Een ruim opgezette safaritent met prima bedden en een heerlijke douche. De camping de vuurkuil is klein en rustig met vriendelijk personeel en zeer geschikt voor kleinere kinderen. Zij kunnen... Een ruim opgezette safaritent met prima bedden en een heerlijke douche. De camping de vuurkuil is klein en rustig met vriendelijk personeel en zeer geschikt voor kleinere kinderen. Zij kunnen ongestoord overal lopen en spelen. Het bijbehorende restaurant heeft heerlijke kwaliteitsprodukten en gezellig personeel.

Beste Eikhoudt,

Oomen

Onze eerste ervaring om met onze 4 jonge kinderen te camperen met vodatent. Het was super! De tent is erg compleet, de zon hielp ons goed mee om er een fijn weekend van te maken! Maar ook als het... Onze eerste ervaring om met onze 4 jonge kinderen te camperen met vodatent. Het was super! De tent is erg compleet, de zon hielp ons goed mee om er een fijn weekend van te maken! Maar ook als het even wat minder was geweest was er voldoende ruimte om met 6 pers. In de tent te zijn.
Camping leef is een fijne overzichtelijke camping, de kindjes konden zelf op een veilige manier spelen en papa en mama lekker relaxen bij de tent! Dit gaan we vaker doen!

Beste familie Oomen,
Wat fijn om te vernemen dat jullie genoten hebben van het verblijf in een safaritent! We hopen jullie graag nog eens te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,...
Beste familie Oomen,