Vodatent

Jurriaan

Geweldig! Absolute aanrader

Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie review! We hopen u nogmaals te begroeten bij Vodatent.

T Spies

Een mooie grote tent met een veranda!
Een mooie grote tent met een veranda!
Als u de tent weer opzet op de Gronselerput graag niet meer naast het pad met split! Vanwege de geluidsoverlast van alle heen en weer lopende campinggasten op weg naar het sanitair. De vloer van de tent was te stoffig!

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review en goed om te horen dat u de tent mooi vond. Mochten we uw kritische punten vaker horen, dan zullen we hierover zeker in gesprek gaan met de camping, maar tot op heden hebben we dit niet eerder gehoord.
Met vriendelijke groet, Vodatent

Camping val d'or (vodatent)

De safari tent was heel mooi, maar er is geen privacy. We konden letterlijk de scheten horen van de buren die ook in een safaritent sliepen. De eigenaar was de meest onbeleefde man die ik ooit heb... De safari tent was heel mooi, maar er is geen privacy. We konden letterlijk de scheten horen van de buren die ook in een safaritent sliepen. De eigenaar was de meest onbeleefde man die ik ooit heb ontmoet. Wij moesten al stil zijn 10 voor 10 savonds terwijl de oudere mensen daar mochten roepen en schreeuwen tot 12 u snachts. Wij als jongeren voelden ons geviseerd. Ik zou hier nooit terugkomen of het aan iemand aanraden.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uiteraard hebben we direct navraag gedaan bij de camping, hoe de situatie ter plaatse is geweest. Camping Val d'or is een familiecamping, waarbij geluidsoverlast tot 02.30 uur niet op prijs wordt gesteld. U heeft hiervoor inderdaad een waarschuwing gekregen.

Jessie

Wij hadden een heerlijke nacht in de safaritent in camping de heerlijkheid. Wij komen graag nog eens terug.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We hopen u nogmaals bij Vodatent te begroeten.
Vodatent

Loonstra

Prima, wij hadden nog nooit in safaritent geslapen. Maar dit viel ons 100% mee. Omgeving was prachtig en rustig, precies wat we nodig hadden.

Reactie Vodatent:

Goedemorgen, bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te vernemen dat u een fijn verblijf heeft gehad in een safaritent. We hopen u graag nog een keer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...

Wanda en Hans de Vries

Lekkere dagen in een tent in Oldemarkt.
Veel dieren aanwezig, dus af en toe last van vliegen.
Mooie winkel en vriendelijke mensen.
Een klein min puntje was dat de wc s en douche s ver...
Lekkere dagen in een tent in Oldemarkt.
Veel dieren aanwezig, dus af en toe last van vliegen.
Mooie winkel en vriendelijke mensen.
Een klein min puntje was dat de wc s en douche s ver van de tenten staan.
Was niet prettig als je s nachts naar de wc moest.
Daar is ook niks aan te doen natuurlijk maar toch.
Verder alles naar wens geweest

Reactie Vodatent:

Goedemorgen, bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te vernemen dat u een fijn verblijf heeft gehad op Camping De Waterbuffelfarm. Feedback nemen wij altijd mee in onze evaluaties.
We...
We hopen u graag nog een keer te mogen verwelkomen!

Wim

Helemaal goed

Reactie Vodatent:

Goedenavond, bedankt voor uw review. Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf. We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen.

Patricia

De tent zat vol schimmel en het sanitair op de camping was vies. Volgens de mevrouw bij de receptie had de tent waarin wij verbleven al vervangen moeten worden, maar is dit niet op tijd gelukt.... De tent zat vol schimmel en het sanitair op de camping was vies. Volgens de mevrouw bij de receptie had de tent waarin wij verbleven al vervangen moeten worden, maar is dit niet op tijd gelukt. Jammer dat deze dan nog wel mee gaat in de verhuur.

Na overleg met de camping zijn we overeengekomen dat we eerder zouden vertrekken en dat we gecompenseerd zouden worden in de kosten. Nooit meer wat van gehoord, zelfs de borg voor de tent in na mailen en bellen nog niet terug gestort.

John van Oort

De tent en inrichting ervan prima in orde. Dus Vodatent heeft het goed voor elkaar. De camping echter, deed het stukken minder goed wat ons betreft.
Camping De Oude Rijn in Ter Aar. Douches...
Camping De Oude Rijn in Ter Aar. Douches met muntjes is echt uit de tijd als je het mij vraagt. Een timer erop oké, maar niet met geld. Als je een digitale teller laat aftellen van 5 of 6 minuten ofzo zou ook genoeg zijn. Zorgt ook voor bewustwording bij de gast en zal de douche dan ook eerder uitzetten.
Daarnaast waren de sanitaire voorzieningen oud en vies. Zwarte kalkranden, loszittende tegeltjes, veel stof op de vloer, slecht schoongemaakt gewoon. Jammer.
Daarnaast was het personeel/eigenaars van de camping vaak niet op de receptie aanwezig, maar moesten we ze bellen als we wat nodig hadden wat we misten. Behulpzaam waren ze wel, dat zeker.
Omgeving Ter Aar is leuk omdat het ook een leuke uitvalsbasis is om eropuit te trekken.
Beachbar Sunset is een aanrader en op korte (fiets)afstand van de camping.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review! We zullen uw bevindingen ook zeker doorgeven aan de camping en staan altijd open voor punten ter verbetering. We hopen u nogmaals bij Vodatent te begroeten.

Fred

Redelijk tevreden. De tent en de doucheruimte waren niet schoon. Vieze randen in de douche en flink wat stof in de tent. Pluspuntje: alles was aanwezig wat we nodig hadden.

Goedenavond,
Goedenavond,
Bedankt voor uw review. Fijn dat alles aanwezig was wat u nodig had, maar vervelend om te vernemen dat de tent niet schoon was. We zullen dit bespreken met de camping zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.