Hilbert Zanting

Safaritenten zijn super, communicatie is uitstekend van Vodatent. Camping was leuk, jammer dat er te weinig met vakantiegevoel vd gasten werd gedaan.

Goedemorgen,
bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen dit meenemen in de evaluatie.

Margit

De communicatie was prima, maar de tent te veel verouderd en te basic voor de hoge prijs die werd gevraagd.

Robert Vialle

Prima tent te Bockenau

Goedemorgen,
bedankt voor uw beoordeling.

Kristel

Tent geboekt op Heerlijkheid Vorensheide. Prachtige, nieuwe tent. Alles compleet, heerlijk douche en prima bedden! Locatie is heerlijk voor rustzoekers, genoeg te doen in omgeving.

Beste Kristel,
Bedankt voor uw review. Wat ontzettend leuk om te vernemen dat uw verblijf goed heeft ervaren.
Wij zien u graag terug in één van onze safaritenten bij Vodatent.
Beste Kristel,
Wij zien u graag terug in één van onze safaritenten bij Vodatent.

Annet stevens

Safaritent geboekt op landgoed Timmerholt, voldoet niet aan de verwachtingen (foto's van het park) tent was niet schoon kleine mankementen, toiletgebouw op ander veld was erg klein de weg ernaar... Safaritent geboekt op landgoed Timmerholt, voldoet niet aan de verwachtingen (foto's van het park) tent was niet schoon kleine mankementen, toiletgebouw op ander veld was erg klein de weg ernaar toe in de nacht erg donker en vol kuilen.

Beste Annet,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat uw verblijf niet naar wens is geweest. Wij zullen uw feedback meenemen naar de camping en hierover evalueren.
Beste Annet,

Gilles Wagemaekers

Wij hebben een safaritent geboekt gehad voor de 2de keer in Bockenauer. Vriendelijke uitbaters en lekker om ter plaatse te eten voor een democratische prijs. Tent was ook goed. We gaan zeker nog... Wij hebben een safaritent geboekt gehad voor de 2de keer in Bockenauer. Vriendelijke uitbaters en lekker om ter plaatse te eten voor een democratische prijs. Tent was ook goed. We gaan zeker nog terug.

Beste Gilles,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad! Wij hopen u snel terug te zien.

Wilfred

6 pers. Tent gehuurd op timmerholt.
Tent te klein.
Tent was niet schoon en kapot.
Prive wc te klein voeldoet niet aan deze tijd.
En zeker niet wat wij er voor betaald hebben. 6 pers. Tent gehuurd op timmerholt.
Tent te klein.
Tent was niet schoon en kapot.
Prive wc te klein voeldoet niet aan deze tijd.
En zeker niet wat wij er voor betaald hebben.
Deze locatie beveel ik niet aan andere aan.
Grt Wilfred

Beste Wilfred,
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de geboekte accommodatie. Wij zullen de feedback meenemen.

J. van Raaphorst

Wij hebben een safaritent met sanitair gehuurd bij het westerkwartier in Groningen. Super mooie tent met een heerlijke douche en keuken. Ondanks momenten met zeer slecht weer hebben wij het geweldig... Wij hebben een safaritent met sanitair gehuurd bij het westerkwartier in Groningen. Super mooie tent met een heerlijke douche en keuken. Ondanks momenten met zeer slecht weer hebben wij het geweldig gehad. Zowel de locatie als de omgeving was prachtig. Ik ga dit zeker nogmaals doen.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u genoten heeft van de safaritent en de omgeving. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen.

Minke en Henk Jan

Camping Tolbert, in Bergharen.
Camping Tolbert, in Bergharen.
Positief: Prima camping met erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Tent op zich prima. We waren met 2 personen in de iets minder luxe Safari tent. Privesanitair op 40 m . Was prima.
Negatief: de minder luxe tenten staan met het slaapgedeelte tegen een doorgaande weg aan. Het hoort net alsof ze door je tent heen rijden…. Ook staan de tenten erg dicht op elkaar. Weinig privé.
We hadden muizen in de keukenkastjes omdat die van de achterkant niet dicht waren….
Tip: de hippe vierkante borden vervangen door gewone ronde. 2 borden op een campingtafeltje gaat nog, maar als je met z’n 4 en wilt eten wordt dit lastig. Ook zit er een klein rond afwasteiltje bij de inventaris. De borden passen hier nooit in.

M

Heel goed verzorgd.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij op te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen.