Familie Vermeer

Met Voda tent was het snel reserveren en de communicatie was zeer helder. Wij hebben de tent als zeer prettig ervaren. Vooral ook erg gezellig als de lampjes aan ging met de avonden. Ook voor het... Met Voda tent was het snel reserveren en de communicatie was zeer helder. Wij hebben de tent als zeer prettig ervaren. Vooral ook erg gezellig als de lampjes aan ging met de avonden. Ook voor het eerst zonder rugpijn geslapen. Dus fijne matrassen. Wat wij wel misten is echt voor 5 personen kastruimte.

De camping zelf was voor ons een andere ervaring. Er was veel kapot bowlingbaan, shuffleplay, Pooltafel. En toen werden ook nog eens alle activiteiten afgezegd. Er was veel onduidelijkheid en vaak personeel te kort. Dus daar mag echt nog wel naar gekeken worden!

Beste familie Vermeer,
Beste familie Vermeer,
Bedankt voor jullie review. Wij zijn blij om te horen dat u zowel de communicatie als accommodatie als prettig heeft ervaren. De verbeterpunten van de camping zullen wij zeker meenemen! Wij hopen u nogmaals bij Vodatent te verwelkomen.

Fam van de vaate -bor

Mooie keurige tent alles erop eraan. Boeking verliep vlot kunnen het iedereen aanbevelen. Graag volgend jaar een tent in Annecy neerzetten Job. Dan komen we graag weer

Beste familie van de Vaate,
Beste familie van de Vaate,
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf. Natuurlijk is Annecy een prachtige plek voor safaritenten! Wij zien u graag terug.

Bandstra

Prachtige vakantie gehad in een super nette tent..!

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u een prima vakantie heeft gehad in onze safaritent! Wij hopen u snel weer te verwelkomen bij Vodatent.
Met vriendelijke...

Natas

Supergave tent voor het echte camping gevoel met lekker bed

Beste Natascha,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat onze safaritenten u het echte camping gevoel hebben gegeven! Wij hopen dit nogmaals te kunnen doen.

Familie

Super mooie tenten

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze safaritenten! Wij hopen u snel terug te zien in één van onze accommodaties.

Familie

Top

Goedemorgen,
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u het verblijf als top beschrijft! Wij hopen u snel weer een 'top verblijf' aan te bieden.
Met vriendelijke...

Caro

Mooie comfortabele tent met alles erop en eraan.

Beste Caro,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u de blij bent met de safaritenten van Vodatent. Zien we u snel terug in één van onze safaritenten?
Beste Caro,

Jouke Otse

Duidelijke en snelle communicatie

Beste Jouke,
Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u de communicatie als prettig ervaart.

De Jong

Ruime tent, ook als het weer tegen zit.

Beste mevrouw de Jong,
Beste mevrouw de Jong,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden ben met de gehuurde safaritent. Wij hopen u snel weer in één van onze accommodaties te verwelkomen!

Martin

Prima. Goede prijs kwaliteit verhouding

Beste Martin,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de geboekte accommodatie. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen.
Beste Martin,