Haan&Valk

Wij huurden een gloednieuwe 4 persoons safaritent bij de Waterbuffelfarm in Oldemarkt. Prachtige tent, heerlijk bed, prima keukentje. We waren samen, dus de extra "slaapkamer" kon mooi als... Wij huurden een gloednieuwe 4 persoons safaritent bij de Waterbuffelfarm in Oldemarkt. Prachtige tent, heerlijk bed, prima keukentje. We waren samen, dus de extra "slaapkamer" kon mooi als kledingkast en rommelhok fungeren. Ook fijn dat er een kacheltje was, want de avonden waren wat koud en vochtig.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u het naar u zin heeft gehad in een safaritent! Wij hopen u snel weer in één van onze safaritenten te verwelkomen.

Camping De Hinde

Fantastische midweek op camping De Hinde. Nieuwe tent, prima bedden en compleet ingericht. De kinderen hebben genoten van de dieren en de speelmogelijkheden. Betrokken en zeer gastvrije... Fantastische midweek op camping De Hinde. Nieuwe tent, prima bedden en compleet ingericht. De kinderen hebben genoten van de dieren en de speelmogelijkheden. Betrokken en zeer gastvrije campingeigenaren.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw positieve review. Wij erg blij dat u zowel de safaritenten als Camping de Hinde als fantastisch heeft ervaart! Wij hopen u nogmaals bij Vodatent te ontvangen....

Gera van Olst

Mooie safaritenten

Beste Gera,
Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u de safaritenten mooi vindt! Wij hopen u snel weer in één van onze safaritenten te verwelkomen.
Met vriendelijke groet,...
Beste Gera,

Maneschijn

Hebben genoten van weekje weg in een Vodatent. Fijne locatie en een tent die op en top in orde was!

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat jullie genoten hebben van jullie weekje weg! Wij hopen jullie nogmaals een verblijf aan te bieden.

Linda

Heel mooi ingerichte tent

Beste Linda,
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat u de safaritenten mooi vindt! Wij hopen u snel weer in één van onze safaritenten te verwelkomen.
Beste Linda,

Fam. HENDRIKS

6 pers safari tent met eigen sanitair in Vessem. Wat een prachtige tent!!! Keurig schoon, mooie inventaris, heerlijke stoelen, goede bedden, super compleet. Het leek allemaal gloednieuw. Wij gaan... 6 pers safari tent met eigen sanitair in Vessem. Wat een prachtige tent!!! Keurig schoon, mooie inventaris, heerlijke stoelen, goede bedden, super compleet. Het leek allemaal gloednieuw. Wij gaan zeker vaker een safari tent boeken!

Beste familie Hendriks,
Bedankt voor jullie review. Leuk om te horen dat u de safaritenten als prachtig ervaart! Wij hopen jullie snel weer te verwelkomen bij Vodatent.
Met vriendelijke...
Beste familie Hendriks,

Vincent de Vos

Fijne tijd gehad

Goedenavond meneer de Vos,
bedankt voor de review, goed om te horen dat jullie een fijne tijd hebben gehad.
We hopen jullie in de toekomst vaker te mogen verwelkomen.
Team...
Goedenavond meneer de Vos,
We hopen jullie in de toekomst vaker te mogen verwelkomen.

P. van der Wal

De tent was helemaal top, alles er op en eraan. Ook de plaats was leuk als je voor rust gaat! De Heerlijkheid Vorenseinde Rucphen, hier staan 6 tenten en je kunt er heerlijk tot rust komen.....

Goedemiddag familie van der Wal,

Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u een leuke vakantie heeft gehad. Wij hopen u snel weer bij Vodatent te verwelkomen.
Goedemiddag familie van der Wal,

MoSch

De tent was prima in orde. De camping waar de tent staat, waar je dan toch voor kiest omdat denkt voor Glamping te gaan, vonden we echt waardeloos. We stonden op camping Swarthoeve in Wormer. Toen... De tent was prima in orde. De camping waar de tent staat, waar je dan toch voor kiest omdat denkt voor Glamping te gaan, vonden we echt waardeloos. We stonden op camping Swarthoeve in Wormer. Toen we aankwamen lagen overal pallets, omdat de camping een natte bende was. Het sanitair is alles behalve luxe, maar gesitueerd in 2 keten. De boerderij, waar we het toch ook met de kinderen voor deden, is echt vergane glorie. Het is niet mogelijk om in de stallen te kijken en de speeltuin is echt heel klein en was ook zeiknat. We zijn dan ook eerder huiswaarts gegaan.

Goedemorgen familie Schuringa,
Bedankt voor de review. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest, mede door het weer van afgelopen weken.
Wij zullen contact opnemen met...
Goedemorgen familie Schuringa,
Wij zullen contact opnemen met de camping en nemen het mee in de evaluatie.

Santing

Super voor elkaar! Kleine camping (bergharen) maar super leuk. Ook met kinderen.

Goedemorgen familie Santing,
goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. We hopen jullie nog een keer te zien.