Heel goed
Reactie Vodatent:
Hartelijk dank voor je review! Leuk om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Vodatent.
Team Vodatent
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je zo tevreden was met de safaritent en het contact!
Team Vodatent
Hartelijk dank voor de review! Fijn dat het goed bevallen is.
Beste,
Bedankt voor je goede review! En wat fijn om te horen dat jullie ondanks de regen alsnog een fijn verblijf hebben gehad. :)
Beste Shirwan,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de ervaring met Vodatent als positief ervaren hebben en dat jullie genoten hebben van jullie verblijf! We hopen jullie graag nog eens...
Beste Shaula,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles super is verlopen. :-)
Met vriendelijke...
Beste Nathalie,
Bedankt voor je review! Super om te vernemen dat het altijd naar tevredenheid bevalt. We zien je graag terug op één van onze locaties van Vodatent.
Met vriendelijke...
Beste Yanne,
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te vernemen dat uw accommodatie niet volledig klaar was toen jullie aankwamen.
Wij hechten veel waarde aan de mening van onze gasten, om...
Beste Fam O,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen.
Met...
Beste Marischka,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je het verblijf als prima ervaren hebt.
Met...