Vodatent

Ivanka

Voor het eerst in een Safari tent geslapen. Gelukkig was het hetzelfde stapelbed als thuis dus de jongens sliepen er prima in, zelfs met en door de machines heen die tot diep in de nacht de... Voor het eerst in een Safari tent geslapen. Gelukkig was het hetzelfde stapelbed als thuis dus de jongens sliepen er prima in, zelfs met en door de machines heen die tot diep in de nacht de doperwten van het land haalde.

Het zwembad was een groot succes, toilet en douche gebouw zag er schoon uit en broodjes zijn prima en niet erg duur.

Enig minpuntje is dat in de avond wanneer je doucht en niet zo groot bent, je op een gegeven moment in het donker staat te douchen omdat het licht op beweging aan gaat, en er later op de avond minder mensen komen.

Beste Ivanka,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad!
Vodatent

Evy Liboton

Voor het tweede jaar op rij een tent gehuurd. De kinderen (en de volwassenen stiekem ook) vonden het super! De tent was brandschoon, spik en span. Dit jaar zijn we voor de eerste keer naar camping... Voor het tweede jaar op rij een tent gehuurd. De kinderen (en de volwassenen stiekem ook) vonden het super! De tent was brandschoon, spik en span. Dit jaar zijn we voor de eerste keer naar camping Spineuse te Neufchâteau gegaan en daar hebben we ons hart verloren. Wat een leuke mensen, personeel, accomodatie, etc.. Ik vermoed dat er door Covid geen activiteiten en of avond animatie was. Al heeft de eigenaresse van de camping dit super opgelost door fel gekleurde en geschilderde stenen op de camping te verstoppen. Elk kindje dat zo een steen vond en binnen bracht aan de receptie kreeg een gratis ijsje! hierdoor werd er heel snel een grote groep gevormd met zowaar bijna alle kindjes op de camping, om samen voor iedereen een steen te kunnen vinden! En we moeten toegeven dat ook de ouders mee gezocht hebben... Over de gehele camping liggen mooie geschilderde stenen verstopt die het geheel zeker een leuke meerwaarde geven! Vanaf moment één werden we begroet door de camping dieren, Jasper de rosse kat, drie eenden, een hele hoop konijnen (die je soms kan aaien zelfs) nog meer vogels, vooral mussen (deze komen uit de hand eten na wat gewenning en geduld), en de bevers die natuurlijk geen hallo kwamen zeggen maar er wel waren. Kortom een geweldige camping waar we zeker terug naartoe gaan!
Misschien wel 2 puntjes die verbetering aan de tent zouden geven:
1. omdat we net tijdens het noodweer in de Ardennen waren hebben we drie dagen maar de helft van ons terras kunnen gebruiken, mss een soort van luifel boven aan de tenten voorzien om de grootste slag regen al tegen te houden?
2. een haakje in de vloer aan de tent deur / rits zou handig zijn. zo kan je door middel van een (cijfer)slotje de tent afsluiten en waardevolle spullen als laptop, tablets, dure noodzakelijke medicatie etc... beschermen indien er toch iemand slechte bedoelingen zou hebben. Als dit bij elke tent voorzien wordt door middel van sloten met sleuteltjes, kan de receptie altijd een reserve sleutel bewaren en zo altijd toegang tot de tent verlenen indien nodig.

We kunnen niet wachten om terug te gaan!

Goedemiddag Evy,
Bedankt voor uw gedetailleerde review! Wat fijn om te horen dat u zo'n fijne vakantie heeft gehad op Camping Spineuse. We hopen u graag nog eens terug te zien!
Feedback is...
Goedemiddag Evy,
Feedback is zeer welkom en nemen wij altijd mee in ons overleg. Op deze manier kunnen we uw ervaring met de camping nog iets verbeteren.

Smets

We stonden eerst al niet op de lijst.
De safaritent was wel in orde en proper.
Koffiezetapparaat werkte niet, maar kregen wel direct een ander.
De camping was heel basic, wel maar 2...
We stonden eerst al niet op de lijst.
De safaritent was wel in orde en proper.
Koffiezetapparaat werkte niet, maar kregen wel direct een ander.
De camping was heel basic, wel maar 2 douches bij de vrouwen en 2 bij de mannen. Qua animatie zou er veel te doen zijn en daarmee boekten we daar, maar er was niks te doen 's avonds. Ook overdag konden we niet kayaker, boogschieten, ...
Dat was een zware teleurstelling.
Frietjes op de kaart, maar frietpot stuk, warme chocomelk met slagroom, maar de slagroom op...er mankeerde altijd wel iets.
Kleine details mss, maar op vakantie kan ik me wel ergeren aan zoiets.
Ik ga er geen 2de keer naartoe.
Duur voor hetgeen het was jammer genoeg.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review, wij hechten veel waarde aan de mening van onze gasten en hebben gelijk contact opgenomen met de camping om de situatie te bespreken.
Vanwege...
Goedemiddag,
Vanwege overstromingen op Camping Le Confluent is de camping momenteel niet bereikbaar om bovenstaande punten te bespreken. Wij zullen deze ervaring meenemen in de evaluatie aan het einde van het seizoen met de camping.
Nogmaals wij vinden het spijtig om te horen dat u dit allemaal zo heeft ervaren.
Team Vodatent

Jan Tonneman

Goedemiddag Jan,
Bedankt voor uw positieve review! We hopen u graag nog eens terug te zien.

Karlien Rutten

Positieve ervaring , we gaan al enkele jaren met vodatent in zee en altijd tip top in orde
Geen gemakkelijke site , veel zoekwerk en onduidelijkheid . klein minpuntje maar daar zou ik me niet door laten tegenhouden

Goedemiddag Karlien,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u al enkele jaren een fijne ervaring heeft met Vodatent!
Feedback is zeer welkom en nemen wij altijd mee in ons...
Goedemiddag Karlien,
Feedback is zeer welkom en nemen wij altijd mee in ons overleg. Op deze manier kunnen we uw ervaring verbeteren.
We hopen u graag nog eens terug te zien!

Maene

Met vodatent geen probleem onze tent was super we hebben alles wat we nodig hebben

Goedemorgen,
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat uw verblijf zo goed is bevallen! We hopen u in de toekomst graag nog eens terug te zien.
Met vriendelijke groet,...
Goedemorgen,

Dingen

Zeer goede tent gezellige hoste sanitair goed en schoon. Kinderen zich zeer kostelijk vermaakt in zwembad en bossen.Jammer dat zondag ochtend de broodjes bevroren waren slechte receptie

Reactie Vodatent:

Goedenavond, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw vakantie zo goed is bevallen. Feedback nemen wij mee tijdens de evaluaties met de camping om de ervaring te verbeteren.
Wij hopen...
Wij hopen u graag nog eens terug te zien!

Mariska

Mooie schone ruime tent!

Reactie Vodatent:

Goedemorgen, bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de safaritent zo goed bevallen is. We hopen u graag nog een keer terug te zien!

Marianne Vlieger

Prachtige tent. Heel comfortabel

Vechtvallei

Erg nette tent. Zagen bij andere tenten dat het keuken servies stuk voor stuk gereinigd wordt. Fijne bedden. Leuk de sfeer verlichting buiten.