Vodatent

Nel

Goede ervaring.
Prima inventaris en goede bedden.

Marjo van Sabben

Met 2 vriendinnen een weekend Safari tent voor het 3e jaar geboekt. Dit bevalt ons prima, goede bedden, inventaris, alles is aanwezig. Hadden voucher gekregen ivm Corona, goed geregeld.

Nienke

Heel fijn verblijf gehad

Bert Aal

Tent was mooi en groot, Helaas niet geheel schoon, koelkast en koffiezet apparaat niet schoon.
Ook rondom de bedden nog oude bonnen en vuil.
Inventaris niet geheel compleet en gedeeltelijk...
Ook rondom de bedden nog oude bonnen en vuil.
Inventaris niet geheel compleet en gedeeltelijk kapot ( enkele kommen en glazen waren gebarsten)

Brenda

Heel goed bevallen. De tent was compleet, bedden en beddengoed was prima. De keuken was heel compleet en de douche ronduit heerlijk.

Sjaan Smeding

Alsof we een villa betraden, onze mond viel open. Wat een geweldige tent!! Wat een luxe!! Wij kamperen altijd met onze eigen tent maar voor het najaar leek dit ons geweldig! Zeer compleet, heerlijk... Alsof we een villa betraden, onze mond viel open. Wat een geweldige tent!! Wat een luxe!! Wij kamperen altijd met onze eigen tent maar voor het najaar leek dit ons geweldig! Zeer compleet, heerlijk ruim en die verrijdbare keuken: zo leuk!! Het maakte het nare, rumoerige verblijf op een niet schone camping toch goed!!

Gezin Koolen

Mijn kind en ik verbleven voor de 3 keer in een Safaritent op camping Gronselenput. Daar zijn we tevreden over. Jammer was echter wel dat we niet de locatie van de tent hadden, zoals vooraf... Mijn kind en ik verbleven voor de 3 keer in een Safaritent op camping Gronselenput. Daar zijn we tevreden over. Jammer was echter wel dat we niet de locatie van de tent hadden, zoals vooraf toegezegd was. Desondanks hebben we toch genoten, daar wij ons heel thuis voelen op de gemoedelijke camping. Tip; grotere kussens voor het slapen en wat dekens voor de avonden op het terras zou ook fijn zijn.

Helena

Super leuke, goed ingerichte tenten! Alles erop en eraan.