Goede service, reageren snel, duidelijke informatie. Mooie glamping tent waarbij alles aanwezig was en de bedden lagen ook lekker. Zal zeker nog eens boeken.
Fam.de Bruijn
Goed ontvangst, duidelijke informatie en de glampingtent die wij hadden was netje's, alles aanwezig en van alle gemakken voorzien. Kinderen hebben zich goed vermaakt in het houten speelfort en...Goed ontvangst, duidelijke informatie en de glampingtent die wij hadden was netje's, alles aanwezig en van alle gemakken voorzien. Kinderen hebben zich goed vermaakt in het houten speelfort en op de airtrampoline.
Anne
Mooie tent van alle gemakken voorzien. Heel fijn om in Corona tijd een eigen douche en toilet te hebben.
Femke
Goed ontvangst. Duidelijke communicatie vooraf en tijdens verblijf. Zeer leuke tent, alles aanwezig. Zelfs een kacheltje. Ruim verblijf maar wij waren met 2 personen in de 4 persoons...Goed ontvangst. Duidelijke communicatie vooraf en tijdens verblijf. Zeer leuke tent, alles aanwezig. Zelfs een kacheltje. Ruim verblijf maar wij waren met 2 personen in de 4 persoons tent. Sanitair prima maar basic. Alles schoon. Wel in verhouding weinig douches voor het aantal plekken op de gehele camping. Ruimte om de tent heen genoeg, aan de picknick tafel eten die ernaast staat. Enige kleine nadeel waren de wespen die er deze tijd veel waren. Goed de tent dicht houden als ze er zijn ;-) Verder een leuk verblijf en zeker de moeite om een keer te beleven.
Marieke Kessel
Super! Heel mooie tent, het vrije gevoel van kamperen maar dan met alle luxe
Lisa marie de leeuw
Wat een geweldige tent. We hebben het zo ontzettend fijn gehad. Dit gaan wij zeker nog een keer doen
Wendy Peeters
Wat een fijne tent. Echt buiten maar wel een lekker BED.
Deesje
Snel geregeld en vriendeljjk
Barbara
Prima, heel leuke tent.
Kirsten
Positief! Toptent, fijne communicatie, goed op orde.