De camping was fantastisch, zeer gastvrij, zeer schoon en netjes. De safaritent was meer dan uitstekend.
Goos Claesen
De Cocosweet die we hadden geboekt op camping Confluent in België was naar tevredenheid, het sanitair was wel onder de maat, 1 gebouw 3 douches, heren/dames te weinig
Sandra
De accommodatie was GEWELDIG!!! Precies zoals ik me het had voorgesteld!! Ik kreeg ook snel antwoord via e-mail ! Alles was Top geregeld!!
S. Van Dijk
Mooie ruimte tent, fijn dat de keuken Maar buiten Kon en we buiten konden koken. De kinderen vonden het oil geweldig!
A.Hoogenbosch
Mijn kleinkinderen en ik hebben een fantastische tijd gehad op minicamping Hendriks Wijkje. De gastvrouw Coby en haar man zorgen voor een gemoedelijke sfeer waar ieder zich snel thuis kan...Mijn kleinkinderen en ik hebben een fantastische tijd gehad op minicamping Hendriks Wijkje. De gastvrouw Coby en haar man zorgen voor een gemoedelijke sfeer waar ieder zich snel thuis kan voelen. Het terrein is overzichtelijk voor ouders en kinderen, kinderen kunnen heerlijk spelen in het speeltuintje. De safaritent was top, goed en schoon sanitair, iedere avond konden de kinderen onder begeleiding van Coby op de pony rijden en 's ochtends was er de mogelijkheid om verse broodjes te kopen. Kortom.. zeer aan te bevelen voor ouders met kinderen!
Linda Rutteman
Weer een top vakantie in Herperduin. Ondanks de hittegolf hebben we het weer goed naar ons zin gehad. Samen met de fam. Petten die we vorig jaar ontmoet hebben en natuurlijk met Hennie! Zij maakt...Weer een top vakantie in Herperduin. Ondanks de hittegolf hebben we het weer goed naar ons zin gehad. Samen met de fam. Petten die we vorig jaar ontmoet hebben en natuurlijk met Hennie! Zij maakt echt 80% van je vakantie een top vrouw! Ook dit jaar weer met z'n alle pannekoeken gegeten.
Klein minpuntje de drukte bij zwembad de Kriekeput waar je echt hutje mutje stond met het warme weer. Waarom is er in deze tijd niet gekozen voor alleen toelaten van campinggasten?
Ondanks dit komen we volgend jaar zeker weer terug mits Hennie er is!
Linda Rut
Herperduin
Puts
Camping Bockenau Schweiz
Vd Heide
De vakantie op goolderheide in bocholt België was erg fijn. Ook de safaritent was een leuke ervaring alleen zijn de douches niet betrouwbaar, het ene moment is het bloedheet en spontaan ijskoud. Erg...De vakantie op goolderheide in bocholt België was erg fijn. Ook de safaritent was een leuke ervaring alleen zijn de douches niet betrouwbaar, het ene moment is het bloedheet en spontaan ijskoud. Erg gevaarlijk, vooral voor kinderen.
G passchier
Super mooie safaritent. Zeer compleet ingericht. Gezellige veranda waar je de verrijdbare keuken neer kunt zetten en gezellig buiten kunt koken. Goede bedden. Minpunt op camping olympia is de...Super mooie safaritent. Zeer compleet ingericht. Gezellige veranda waar je de verrijdbare keuken neer kunt zetten en gezellig buiten kunt koken. Goede bedden. Minpunt op camping olympia is de ligging van de tenten aan een weggetje vd camping en minder goede koelkast....